Dark Mode Light Mode

Βραβεία μετά την Ανοιξιάτικη εκδήλωση της «Αλφαβητοπαρέλασης»

Η οργανωτική επιτροπή της «Αλφαβητοπαρέλασης» ανακοινώνει με χαρά τους νικητές του διαγωνισμού «Ένα μπουκέτο λουλούδια» που έγινε την 11η Μαΐου 2025 ,στα πλαίσια της παράλληλης δράσης της.

Πρώτο βραβείο: 21ο Δημοτικό Σχολείο με θέμα ” Η λίμνη με τα νούφαρα”.  Δεύτερο βραβείο: Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρβάλης με θέμα “Πασιφλώρα”. Επίσης την ημέρα της ΑΒτοπαρέλασης επιβραβεύτηκε η προσπάθεια των παιδιών για μια πιο ολοκληρωμένη και χαρούμενη παρουσίαση του θέματος τους.

Σε μία συλλογική προσπάθεια δασκάλων , γονιών και παιδιών γράφτηκαν στοίχοι και μουσική με θέμα τα λουλούδια τους. Έτσι έχουμε: Πρώτο βραβείο: 4ο Δημοτικό Σχολείο Χρυσούπολης με ένα τραγούδι βασισμένο στις ιδιότητες της λεβάντας, τη μυρωδιά και το χρώμα της και την μουσική επιμέλεια δική τους.

Δεύτερο βραβείο: 8ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας για το τραγούδι “νεραγκουλα” βασισμένο στο μύθο του Ηρακλή και της Δηιάνειρας. Οι νικητές και των τεσσάρων σχολείων θα απολαύσουν μια ημερήσια εκδρομή στο “εργοστάσιο παγωτού Κρι – Κρι των Σερρών”.

Προηγούμενο άρθρο

Με λαμπρότητα και συγκίνηση η πανήγυρις των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Δωμάτια Παγγαίου

Επόμενο άρθρο

Η τουριστική σύμπραξη ενισχύεται με τον Δήμο Θάσου και τον τουριστικό οργανισμό του νησιού