Βράβευση για την επιχείρηση των αδελφών Τσατσούλη

 Βράβευση για την επιχείρηση των αδελφών Τσατσούλη

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, στο πλαίσιο των δράσεων του για την ανάπτυξη και στήριξη της βιομηχανίας της χώρας και την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, διοργάνωσε για έβδομη χρονιά, το θεσμό βράβευσης επιχειρήσεων, με τίτλο Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ».

Στόχος των Βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» είναι η ανάδειξη και η προβολή των επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε, σε αναγνώριση του σημαντικού τους έργου. Η Τελετή Απονομής των Βραβείων «Ελληνική Αξία» 2019 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο The MET, στη Θεσσαλονίκη, σε ειδική εκδήλωση, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 500 επιφανείς επιχειρηματίες και πολιτικοί.

Στην κατηγορία «Βραβεία Περιφερειακής Αριστείας» για την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το βραβείο απονεμήθηκε από τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο στον Άγγελο Τσατσούλη, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ROYAL MEDITERRANEAN ΑΦΟΙ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΒΕΕ.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος Αθανάσιος Σαββάκης. Τόνισε: «Ο ΣΒΕ είναι περήφανος για τις επιχειρήσεις αυτές, αλλά και για όλες εκείνες τις υγιείς επιχειρήσεις που εκπροσωπεί.

Είμαστε υπερήφανοι για τους οραματιστές συναδέλφους επιχειρηματίες, που στην κρίση αντιλήφθηκαν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ολιγωρίας.

Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά τα ανήσυχα πνεύματα, που δεν επιδιώκουν προβολή, αλλά μόνο παραγωγικό αποτέλεσμα.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για το αθόρυβο παράδειγμά τους.

Τους ευχαριστούμε διότι αποδέχονται τις προκλήσεις και ανταποκρίνονται με στρατηγική και σχέδιο

Τους ευχαριστούμε γιατί μας στέλνουν το πιο σημαντικό μήνυμα: αυτό της εγκατάλειψης της παλιάς νοοτροπίας και των συνηθειών από το παρελθόν.

Χαράζουν και προχωρούν σε νέους δρόμους ανάπτυξης, και μας προσκαλούν να τις ακολουθήσουμε.

Τους υποσχόμαστε ότι θα τους μιμηθούμε.»

 

 

Διαβάστε επίσης