• 23 Απριλίου 2024,

Βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2020 (φωτογραφίες)

 Βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2020 (φωτογραφίες)

Ο Σύλλογος Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού, ο ΣΕΒΑΣ Καβάλας και οι Κριτές συνδιοργάνωσαν μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο κέντρο «Γιαλός» όπου βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του 2020 βάση των διακρίσεων που είχαν.

Επίσης υπήρχαν και ειδικές βραβεύσεις ανθρώπων του κλασσικού αθλητισμού για την προσφορά τους στο πέρασμα των χρόνων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Αρχέλαος Γρανάς, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καβάλας κ.κ Κώστας Βακιρτζής και Απόστολος Μουμτζάκης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου κ. Χρήστος Μποσμπότης.

Επίσης παράγοντες του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Βασίλης Ιορδανίδης),  η πρόεδρος του ΟΚΑΚ κ. Κατερίνα Δράκου, ο πρόεδρος του ΟΚΑΦ κ. Τάσος Ιωαννίδης, ο υπεύθυνος Στίβου του ΑΟΚ κ. Αρβανιτίδης.

Φυσικά και οι περισσότεροι από τους αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν. Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο επί πολλά χρόνια κριτής στίβου κ. Πέτρος Χαϊνάς ενώ σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτής της πολύ όμορφης βραδιάς για τον κλασσικό αθλητισμό έπαιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας «Τάκης Χατζηγρηγορίου» κ. Παναγιώτης Χατζηεμμανουήλ.

Διαβάστε επίσης