• 20 Απριλίου 2024,

Βρέθηκαν χορεύτριες, οι Ινδοί ψάχνουν γιότ και μεσήλικα

 Βρέθηκαν χορεύτριες, οι Ινδοί ψάχνουν γιότ και μεσήλικα

Πριν από λίγες ημέρες η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ μεσολάβησε προκειμένου να βοηθήσει Ινδούς οι οποίοι θα έρθουν στην Καβάλα το δεύτερο 15μερο του Μαρτίου, ώστε να βιντεοσκοπήσουν σε διάφορα σημεία της πόλης βίντεο κλιπ τραγουδιού για την πατρίδα τους.

Με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ζητούσε για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ κοπέλες από 18 έως 33 ετών που σύμφωνα με τους παραγωγούς θα εμφανιστούν και θα χορέψουν. Η προθεσμία έληξε το Σάββατο και οι ενδιαφερόμενες ήταν πάρα πολλές. Αρχικά έδειξαν το ενδιαφέρον τους τηλεφωνώντας στην υπεύθυνη της δημοτικής σχολής χορού. Στη συνέχεια κλήθηκαν να υποβάλλουν σχετική αίτηση. Όλες οι αιτήσεις θα τεθούν υπόψη του συνεργείου παραγωγής και κατόπιν δοκιμαστικού θα επιλεγούν οι καλύτερες κοπέλες. Ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες αναφορικά με το πόσες θα είναι οι συμμετέχουσες κοπέλες , αν θα αμειφθούν και με πόσα χρήματα. Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ υποστηρίζει τη βιντεοσκόπηση του τραγουδιού ωστόσο κρατά και συγκεκριμένες αποστάσεις από τη διαδικασία, καθώς θέλει απλά να διευκολύνει και όχι να εμπλακεί σ’ αυτήν.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρθηκαν να συμμετάσχουν στο βίντεο κλιπ θα προτιμηθούν όσες έχουν εμπειρία χορού, ή μαθαίνουν χορό σήμερα.

Όπως όλα δείχνουν, η βιντεοσκόπηση του τραγουδιού θα γίνει στο κέντρο και σε παραλιακές  περιοχές της Καβάλας. Μαζί με το συνεργείο θα έρθουν και οι πρωταγωνιστές του βίντεο κλιπ καθώς και χορογράφος. Δεν αποκλείεται εκτός από τον ερμηνευτή ή την ερμηνεύτρια να υπάρχει συμμετοχή στο βίντεο κλιπ και γνωστού Ινδού ηθοποιού.

Εντωμεταξύ, η ίδια παραγωγή του βίντεο κλιπ επανήλθε στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ζητώντας και άλλες διευκολύνσεις. Ένα μέρος του τραγουδιού θα βιντεοσκοπηθεί σε γιότ που θα αναζητηθεί, ενώ αναζητείται επίσης ένας μεσήλικας που επίσης θα εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ με την προϋπόθεση να γνωρίζει την αγγλική γλώσσα.

Υπολογίζεται ότι οι Ινδοί θα βρίσκονται στην Καβάλα το δεύτερο 15μερο του Μαρτίου, θα χειριστούν οι ίδιοι τα θέματα του βίντεο κλιπ και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα είναι στο πλευρό τους, καθώς οι διευκολύνσεις που θα τους παρέχει θα συντελέσουν στην προβολή της Καβάλας στην Ινδία. Ένα στόχο που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και με τη συμμετοχή της στην τουριστική έκθεση της Βομβάης.

Διαβάστε επίσης