Βύρωνας – Πιερικός 0-2: Λύγισε στην παράταση (φωτογραφίες)

 Βύρωνας – Πιερικός 0-2: Λύγισε στην παράταση (φωτογραφίες)

Αποκλείστηκε στην παράταση ο ιδιαίτερα ανταγωνιστικός Βύρωνας από τον Πιερικό, ο οποίος πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Στυλιανού ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ο Βύρωνας απείλησε κυρίως με τον Αλέξη Βλάχο ενώ στην επανάληψη η ομάδα του Πιερικού είχε περισσότερες καλές στιγμές.

Ευκαιρίες χάθηκαν με τον Μαραγκό στο 50′, τον Κυπαρίσση στο 72′ (σπουδαία απόκρουση του Ευστρατίου) και διπλή στο 92′ με Καλαϊτζή και Μπαλογιάννη. Πριν και με τον Κατσαβάκη στο 81′. Ο Βύρωνας πλησίασε στο γκολ με τον Πτηνόπουλο στο 82′ και με τον Μπάμπουρα στο 83′.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Στο 98′ ο Κυπαρίσσης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Προηγήθηκε σουτ του Κατσαβάκη που κοντράρισε σε αμυντικό. Ο Βύρωνας διαμαρτυρήθηκε ότι έπρεπε να είχε σταματήσει η φάση, αφού ο Μαυρογιάννης ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Ο Μπερούκας στο 103′ απείλησε με σουτ την αντίπαλη εστία. Στο 106′ το πλασέ του Μπαλογιάννη έσωσε ο πολύ καλός Ευστρατίου. Στο 118′ με σουτ ο Κατσαβάκης έκανε το 0-2. Ο Κατσαβάκης ήταν και ο καλύτερος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης