• 23 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Βροχές, τοπικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο στον Ν. Καβάλας

 Βροχές, τοπικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο στον Ν. Καβάλας

Φωτογραφία αρχείου

Επιδείνωση θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού από αύριο Δευτέρα με κύρια χαρακτηριστικά την εκδήλωση φαινομένων με την μορφή βροχοπτώσεων ή και τοπικών καταιγίδων καθώς και την αξιόλογη πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, τα ξημερώματα-πρωινές ώρες αύριο αναμένεται πέρασμα βροχοπτώσεων αρχικά από τα δυτικά και βόρεια τμήματα που σταδιακά θα επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος του Νομού, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά και πρόσκαιρα πιθανώς να έχουν έντονο χαρακτήρα.

Εν συνεχεία θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση ωστόσο κάποιες βροχές κατά περιόδους θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται κυρίως στα δυτικότερα τμήματα του Νομού. Τέλος, βαδίζοντας προς τις βραδινές ώρες πιθανώς να υπάρξει εκ νέου εκδήλωση τοπικών βροχών – μπορών στα νότια και δυτικά τμήματα του Νομού καθώς και στο νησί της Θάσου.

Μικρότερη πιθανότητα στα υπόλοιπα τμήματα. Την Τρίτη θα συνεχιστεί το άστατο μοτίβο του καιρού και έτσι τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά του νομού, σε περιοχές κοντά στην παράκτια ζώνη αλλά και στο νησί της Θάσου.

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο www.meteokav.gr.

πηγή: Meteokav – Ο Καιρός στην Καβάλα

Διαβάστε επίσης