• 18 Απριλίου 2024,

Water Polo Ν.Ο.Κ. Αργοναύτες: Πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και για το τμήμα Μίνι Παίδων (Κ-13)

 Water Polo Ν.Ο.Κ. Αργοναύτες: Πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και για το τμήμα Μίνι Παίδων (Κ-13)

Ακολουθώντας την επιτυχία του τμήματος Εφήβων (Κ-17) που προκρίθηκε στην Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πριν δυο εβδομάδες σε αγώνες στην Αλεξανδρούπολη, σειρά είχαν οι μικροί πολίστες μας να πράξουν το ίδιο στο κολυμβητήριο της Ορεστιάδας όπου αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 8 και 9/2.

Με αντίπαλες ομάδες τον Ποσειδών Ορεστιάδας, τον Πανσερραϊκό και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, οι αθλητές του τμήματος Μίνι Παίδων εκπροσώπησαν επάξια την πόλη μας και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου ηλικιακού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 3 έως 5 Απριλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Καβάλα θα διεξαχθεί η Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος για το τμήμα Παίδων (Κ-15) από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας τα τελευταία χρόνια έχει φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις στο Water Polo και στην κολύμβηση ενώ οι καβαλιώτες αθλητές μας φέρνουν την μια επιτυχία μετά την άλλη, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Διαβάστε επίσης