• 19 Απριλίου 2024,

Ξεχασμένος χώρος αναψυχής – παιδική χαρά στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη

 Ξεχασμένος χώρος αναψυχής – παιδική χαρά στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη

Περιστοιχισμένος από τις οδού Βύρωνος και Σκρα, στην συνοικία του Άη Γιάννη, βρίσκεται αρκετά μεγάλος χώρος αναψυχής με παιδική χαρά. Ένα τμήμα του μόνο φαίνεται στη σχετική φωτογραφία.

Αν και με μια πρώτη ματιά μοιάζει καθαρός, τελικά δεν είναι.

Δεν είναι ούτε περιποιημένος. Κι αν υπάρχουν παγκάκια και χώρος για βόλτα ή σύντομη παραμονή, στην ίδια περιοχή όλα πρέπει να γίνουν καλύτερα. Το βασικό και πρωτεύον είναι να απομακρυνθούν άχρηστα υλικά και να αντικατασταθούν φθαρμένα σημεία φωτισμού.

Η περιοχή που είναι περικυκλωμένη από ακίνητα (σπίτια και πολυκατοικίες)  και έχει χαρακτηριστικά όασης, πρέπει να προσεχθεί περισσότερο.

Ειδικά αυτό το διάστημα που ο Δήμος Καβάλας διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό, κάνει τέτοιες πετυχημένες χρήσιμες εξορμήσεις. Κι αν με την παιδική χαρά υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα (λόγω της αλλαγής της νομοθεσίας), στην ίδια περιοχή παρουσιάζεται γενικότερα πεδίο δράσης λαμπρό.

Αν οι αρμόδιοι επισκεφθούν την περιοχή και την δουν από κοντά θα καταλάβουν. Κυρίως ελπίζουμε ότι θα δράσουν κατάλληλα. Όπως το ζητούν άλλωστε οι περίοικοι.

Διαβάστε επίσης