Adv_Widget Adv_Widget Adv_Widget Adv_Widget

Ξεκινάει η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση «Απόστολος Παύλος 2019», φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπουΧαμογελαστή, άνετη και πολύ φιλική με τους πάντες παρουσιάστηκε η Παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης Κατίνκα Χόζου στη συνέντευξη τύπου που ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι χθες το βράδυ…  γεύτηκε τον υπέροχο γύρο του «Σπύρου» στην βόλτα που έκανε στην Καβάλα.

Αρχικά προλόγισε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Φιλόσογλου τονίζοντας τα εξής: « Είναι μια μεγάλη τιμή για μας αυτή η συνέντευξη τύπου για το «Απόστολος Παύλος 2019». Είχαμε πει  ότι πρέπει να βάλουμε το πήχη ψηλά  για το 2019 και το έχουμε κατορθώσει τόσο από τον αριθμό συμμετοχών, των συλλόγων που συμμετέχουν και των αθλητών όπου έχουμε την ελίτ της Ελληνικής κολύμβησης στο σύνολο της και πολλές συμμετοχές από το εξωτερικό . Εχουμε την κορυφαία κολυμβήτρια όλων των εποχών σύμφωνα με το βιογραφικό της  Κατίνκα Χόζου αλλά και τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Βρετανό Τζέιμς Γκάι. Σύμφωνα με όσα λένε  οι ειδικοί της κολύμβησης πρόκειται για τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση που γίνεται στη χώρα μας από το 2004  και μετά όταν είχε γίνει μια διοργάνωση πριν τους Ολυμπιακούς.     Η συνεργασία είναι  Πανκαβαλιώτικη, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους χωρίς προσκλήσεις. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της διοργάνωσης. Την  Energean, το Επιμελητήριο, τη Μητρόπολη, την Αρένα και τους εθελοντές μας».

Στη συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης ενώ ο κ. Μιχαηλίδης  σαν εκπρόσωπος της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδας είπε μεταξύ των άλλων: « Συμβαίνει πρώτη φορά στην Καβάλα ένα τέτοιο γεγονός. Η ιδέα του Αντιδημάρχου μας βρήκε ώριμους, φιλικούς για να κάνουμε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.  Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα από τη πρώτη χρονιά»

Ο πρόεδρος του ΝΟΚ κ. Κεραμιδάς  στάθηκε περισσότερο στο μεγάλο θέμα που δεν  έχει ευτυχή κατάληξη όσον αφορά τα κτίρια των δυο ομίλων  « Το επόμενο τριήμερα θα είναι η πιο σημαντική στιγμή για τους δυο ομίλους της Καβάλας που είμαστε ενωμένοι.  Υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός που σε αυτή την τεράστια θετική συγκυρία πήραμε την ενημέρωση από τον ΟΛΚ ότι υπάρχει η έξωση από τα κτίρια που κατασκευάσαμε εμείς με τεράστιες δαπάνες.   Τα κτίρια πρέπει μέχρι τις 6 και 12 Μαρτίου αντίστοιχα για τον κάθε σύλλογο να εκκενωθούν από μας».    Ο πρόεδρος του ΟΘΑΚ Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Μάρκος Δέμπας πήραν σκυτάλη όπως και ο εκπρόσωπος της  Energean Σωτήρης Χιωτάκης: «Στέλνουμε το μήνυμα ότι όλη η κοινωνία πρέπει να συστρατεύεται  σε τέτοιους στόχους» .  Συνέχισαν εκπρόσωποι της Αρένα και της ομοσπονδίας.

Η μεγάλη πρωταθλήτρια Κατίνκα Χόζου είπε χαρακτηριστικά: « Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην Καβάλα. Ευχαριστώ το Δήμο Καβάλας για τη φιλοξενία. Η πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα ήταν το 2004 στους Ολυμπιακούς αγώνες. Είδα πολλά λίγα από την Καβάλα αλλά ενθουσιάστηκα από την ομορφιά της.  Η διαμονή είναι καταπληκτική.  Η πρώτη μου εμπειρία είναι ότι έφαγα γύρο  στο «Σπύρο» και ήταν παρά πολύ νόστιμος.  Ολοι είναι πάρα πολύ φιλικοί,  η φιλοξενία είναι πολύ καλή.   Νιώθω μεγάλη χαρά που θα συναντήσω τους κολυμβητές της Καβάλας και όλης της Ελλάδας.   Θα συνεχίσω με περισσότερο δύναμη και θέλω να φέρω όσο το δυνατό περισσότερους νέους ανθρώπους στην κολύμβηση»

eXTReMe Tracker