Ξεκίνησε το ΣΑΦΑΡΙ ελέγχων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου !Όπως φαίνεται ο μήνας Νοέμβριος δεν φέρνει μαζί του μόνο τον χειμώνα αλλά και εντατικούς ελέγχους για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Το λεγόμενο ΣΑΦΑΡΙ που ξεκίνησε ήδη από το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα.

Οι παραβάτες πάρα πολλοί κυρίως στην συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έλεγχοι έγιναν σε Αθήνα – Θεσ/νίκη και Λάρισα και θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει επιτέλους τον αντικαπνιστικό νόμο και να βάλει στο περιθώριο τους θεριακλήδες.

Οι έλεγχοι γίνονται από ε­πι­θε­ω­ρη­τές-ε­λε­γκτές της Ε­θνι­κής Αρ­χής Δια­φά­νειας (Ε­ΑΔ) σε συ­νερ­γα­σί­α με στε­λέ­χη της Ε­ΛΑΣ.

Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μία γενικότερη κινητοποίηση για να σταλεί σε πρώτη φάση το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Όπως μάθαμε, μετά απο χιλιάδες κλήσεις σε όλη την Ελλάδα, να φοράμε κράνος όταν κινούμαστε με μηχανή έτσι θα μάθουμε, εύχομαι χωρίς τον ίδιο αριθμό προστίμων, να μην καπνίζουμε εκεί που απαγορεύεται και πλέον απαγορεύεται σχεδόν παντού.

Τσιγάρο πλέον μόνο στο μπαλκόνι του σπιτιού μας.

 

Οι πρώτες διαβάσεις 3D είναι γεγονός και ξεκινήσαν από το νησί της Τήνου.

Οι οδηγοί κόβουν ταχύτητα γιατί νομίζουν ότι θα πέσουν πάνω σε πεζούλι.

Η ι­δέ­α των 3D δια­βά­σε­ων πε­ζών ξε­κί­νη­σε α­πό την Ιν­δί­α, ό­που οι ο­δη­γοί δεν φη­μί­ζο­νται για την προ­σο­χή που δεί­χνουν και σκο­πός τους ή­ταν να τους «τρο­μά­ζουν» ώ­στε να εί­ναι πιο προ­σε­κτι­κοί, ε­φαρ­μό­στη­κε και στην Ι­σλαν­δί­α, ε­νώ η μό­δα «έ­φτα­σε» ε­σχά­τως και στην Ελ­λά­δα, με τε­λευ­ταί­ο πα­ρά­δειγ­μα, αυ­τό της Τή­νου.

Μήπως θα πρέπει να υιοθετήσουμε και στην Καβάλα αυτού του τύπου τις διαβάσεις ;

Είναι μία  πρωτότυπη ιδέα που όπου και αν εφαρμόστηκε έκανε δουλειά.

 

Ο Σύλλογος “Νέος Οικισμός Νέας Ηρακλείτσας” αντιδρά με δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα στο ενδεχόμενο δημιουργίας hot spot στην αλάνα της Νέας Ηαρκλείτσας αλλά τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει ούτε καν σαν φημολογία που κάνει λόγο το δελτίο τύπου.

Αν είναι δυνατόν στο σαλόνι του Νομού μας , όπως είναι η αλάνα την καλοκαιρινή κυρίως περίοδο να δημιουργήσουμε hot spot.

Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Ο Νοέμβρης στο ξεκίνημα του παρουσιάζει μία αστάθεια που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως προθάλαμος για τον φετινό χειμώνα που φαίνεται ότι θα είναι και αυτός ήπιος αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας ο καιρός θα χαλάσει και θα  ξαναστρώσει και θα ξαναχαλάσει.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

eXTReMe Tracker