• 18 Μαΐου 2024,

«Ξήλωσαν» κυλικείο χωρίς καμιά ενημέρωση

 «Ξήλωσαν» κυλικείο χωρίς καμιά ενημέρωση

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας εργάζεται από την προηγούμενη εβδομάδα στην είσοδο του περιβάλλοντα χώρου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» όπου όπως ήδη γράψαμε δημιουργεί μικρή παράκαμψη (εις βάρος του περιβάλλοντα χώρου) της οδού που είναι ανάμεσα στο στάδιο και το κατάστημα Βασιλόπουλου. Έχουμε γράψει τον λόγο που γίνονται οι εργασίες. Αφορούν την οικοδομική δραστηριότητα που θα αναπτυχθεί στην ίδια περιοχή.

Θύμα των εργασιών που συνεχίζονται μια μικρή κατασκευή τύπου περιπτέρου, ένα κυλικείο. «Ξηλώθηκε», καταστράφηκε με αποτέλεσμα αυτός που το δημιούργησε προ 15 περίπου ετών να διαμαρτύρεται. Πρώτα – πρώτα ισχυρίζεται ότι δεν ενημερώθηκε από κανέναν κι έτσι καταστράφηκε το περιεχόμενο του περιπτέρου αλλά και όλα τα υλικά που υπήρχαν σε αυτό και μπορούσαν να απομακρυνθούν για να ξαναχρησιμοποιηθούν. Χθες ο ιδιώτης έστειλε εξώδικο στον Δήμο Καβάλας, ισχυρίζεται ότι θα κινηθεί νομικά για να αποζημιωθεί.

Το κυλικείο περίπτερο έγινε και λειτούργησε προ αρκετών ετών προκειμένου ο ενοικιαστής του κυλικείου εντός του γηπέδου (στη θύρα 6) να εξυπηρετεί σε ένα ακόμη σημείο αυτούς που προσέρχονταν στον αθλητικό χώρο. Για το συγκεκριμένο μικρό κτίσμα είχε συμφωνήσει η τότε δημοτική αρχή. Λόγω μικρής προσέλευσης στο γήπεδο το περίπτερο τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργούσε συχνά. Σε αυτό ωστόσο υπήρχε σύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα, μέσα υπήρχε τουλάχιστον ένα ψυγείο ενώ εξωτερικά ήταν μια όμορφη κατασκευή. Ξαφνικά ο ιδιώτης βλέπει ότι το περίπτερο δεν είναι στη θέση του. Καταλαβαίνει ότι το ξήλωσαν χωρίς να τον ειδοποιήσουν, χωρίς να τον ενημερώσουν. Εξ αυτού του λόγου διαμαρτύρεται έντονα ζητώντας εξηγήσεις από τους αρμοδίους.

 

 

Διαβάστε επίσης