• 8 Μαΐου 2024,

«Yaglikaki» café patisserie στο λιμανάκι των Σφαγείων

 «Yaglikaki» café patisserie στο λιμανάκι των Σφαγείων

Το απόγευμα της Τετάρτης στο λιμανάκι των Σφαγείων πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του καταστήματος «Yaglikaki». Πρόκειται για ένα νέο καφέ μπαρ ζαχαροπλαστείο που ήδη λειτουργεί (από τα μέσα Ιουλίου) πετυχημένα. Είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Προσφέρει καφέ, ποτό, αναψυκτικά. Ο λόγος όμως για τον οποίο το «Yaglikaki» απέκτησε ήδη καλή φήμη είναι άλλος. Αφορά τα γλυκά που προσφέρει όπως επίσης τους ζεστούς λουκουμάδες.

Η πρωτοβουλία ανήκει σε δύο νέα παιδιά. Τον Αλέξανδρο και τον Μανώλη Θεοδοσιάδη. Ακολούθησαν τα βήματα των γονιών τους. Δούλεψαν αρκετά στην ταβέρνα «Σάββας», κατάλαβαν γρήγορα ότι μετά από ένα καλό γεύμα είναι απαραίτητο το γλυκό. Κι επένδυσαν σε αυτό. Με μεράκι, προσωπική δουλειά, καλή οργάνωση, άψογο σέρβις. Το «Yaglikaki» προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Ποικιλία παγωτών. Διάφορες κατηγορίες γλυκών. Για τους πλέον απαιτητικούς νοστιμότατους λουκουμάδες.

Στην τελετή των εγκαινίων τον αγιασμό έκανε ο ιερέας της περιοχής. Παρόντες ήταν πολλοί φίλοι, συνεργάτες, συγγενείς. Ο Σάββας και η Άρτεμης Θεοδοσιάδη παρακολουθούν στενά την προσπάθεια των παιδιών τους. Συμπαραστέκονται άριστα. Άλλωστε αυτά τα πράγματα «παντρεύονται» εύκολα. Ένα πρώτης τάξεως γεύμα ή δείπνο στην ταβέρνα «Σάββας» και δύο βήματα πιο μακριά το γλυκό, το παγωτό, οι λουκουμάδες. Το κατάστημα θα λειτουργεί όλο το χρόνο. Δίνει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών που ήδη είναι πολλοί. Ευχόμαστε καλές και πάνω απ’ όλα γλυκές δουλειές. (Διεύθυνση καταστήματος Θάσου 15, τηλέφωνο 2510- 229817)

 

Διαβάστε επίσης