Υπάρχει κόπωση από την καραντίνα και αγωνία για την επόμενη ημέρα

 Υπάρχει κόπωση από την καραντίνα και αγωνία για την επόμενη ημέρα

Το διαβατήριο για να περάσουμε σε μία  άλλη εποχή και να αφήσουμε πίσω μας τα μέτρα της σκληρής καραντίνας που ξεπέρασε  όπως αποδείχθηκε η κόπωση των Ελλήνων είναι τα self test που αναμένονται στα φαρμακεία της χώρας την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο προτεραιότητα θα έχουν μαθητές και καθηγητές προκειμένου να προλάβουν να ανοίξουν τελικά στις 12 Απριλίου τα σχολεία.

Τουλάχιστον Γυμνάσια και Λύκεια και για τα Δημοτικά βλέπουμε.

 

Αποχώρησε από το Survivor η Υποπλοίαρχος  Μαριάνθη Κάσδαγλη και πιο πολύ θα στεναχωρηθούμε  για το γεγονός ότι θα χάσουμε την φίλη της που έβγαινε κάθε φορά που η ομάδα της Μαριάνθης  κέρδιζε το έπαθλο της επικοινωνίας και  έστελνε μήνυμα συμπαράστασης  στην κολλητή της στον Άγιο Δομίνικο.

Το κορίτσι αυτό έχει μία εκθαμβωτική ομορφιά και είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις καρδιές όλων των ανδρών που παίρνουν μέρος στο ριάλιτι.

Η πρόταση της σελίδας προς την παραγωγή είναι, αν βέβαια αυτό  είναι εφικτό, να αντικαταστήσουμε στο παιχνίδι την Μαριάνθη που έτσι και αλλιώς αποχώρησε με την φίλη της.

 

Είναι να παίρνεις φόρα και να βαράς το κεφάλι σου με μανία πάνω στον τοίχο όταν μαθαίνεις ότι ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος  Φουρθιώτης είχε όλο αυτόν τον καιρό συνοδεία αστυνομικών για την φύλαξη του αφού σύμφωνα με το σκεπτικό ήταν στόχος !

Ποιανού ήταν στόχος ρε παιδιά ο Φουρθιώτης  ;

Γίνονται τα κυδώνια στόχοι ;

Ο Φουρθιώτης ήταν , είναι και θα είναι μεγάλος κύδωνας και απορώ με τους ανθρώπους που αποφασίσανε ότι χρειάζεται προστασία και φύλαξη.

Μέχρι και δύο αυτοκίνητα θωρακισμένα του είχανε παραχωρηθεί.

Μα είναι δυνατόν ;

Και όμως είναι ….

 

Μπορεί να έχουν υποχωρήσει τα φαινόμενα αλλά είναι αλήθεια ότι από τον Απρίλη θέλουμε και περιμένουμε καλύτερες θερμοκρασίες.

Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ ζοριζόμαστε και δεν πρέπει για Απρίλη μήνα.

 

Με «χρυσό συμβόλαιο» επιστρέφει στο ΜΕΓΚΑ η Ελένη Μενεγάκη από τον Σεπτέμβριο αφού έγινε γίνει το deal.

Η  Μενεγάκη θα είναι ο Φορτούνης  του ΜΕΓΚΑ και για τον λόγο αυτό τις διαπραγματεύσεις ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τέλος καλό όλα καλά και η Ελένη στις οθόνες μας ξανά.

 

Με περιορισμένο αριθμό θεατών θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ένας μέγιστος αριθμός 3.500 ανθρώπων που ζει στη χώρα θα επιτραπεί να παρακολουθήσει τις πρόβες, τον ημιτελικό και τον τελικό του διεθνούς διαγωνισμού τραγουδιού από τις 18 ως τις 22 Μαΐου, σύμφωνα με την εφημερίδα de Telegraaf.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο !

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης