Υπάρχουν και οι παραστάτριες της παραλίας !

 Υπάρχουν και οι  παραστάτριες της  παραλίας !

Να έχετε υπόψη σας οτι με το που πλακώσουν οι πρώτες ζέστες θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις παραστάτριες της παραλίας που κάνουν κάθε καλοκαίρι για την δική τους παρέλαση και σε αρκετές περιπτώσεις προκαλούν εμφράγματα.

Είναι ανάλογα σε ποια παραλία θα βρεθείς.

Υπάρχουν και παραλίες που οι παραστάτριες είναι απο άλλο πλανήτη !

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακό αν και καιρικά δεν το βλέπω να είναι καλός αφού η ΕΜΥ εκτός απο βροχές και καταιγίδες δεν προβλέπει κάτι άλλο.

Δεν αφήνει ούτε μια χαραμάδα ανοιχτή για κάτι άλλο αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη που μέχρι και την Τετάρτη ο καιρός θα είνα βροχερός λέει η ΕΜΥ και μας τρομάζει λίγο αφού θα κλείσουμε περίπου δέκα ημέρες με βροχές αν βγεί αυτή η πρόβλεψη.

Όταν εμείς γράφαμε απο αυτή την σελίδα οτι ο χειμώνας φέτος θα είναι Φλεβάρη και Μάρτη ορισμένοι μας χαρακτηρίζανε υπερβολικούς.

Να όμως που οι προβλέψεις αυτές βγήκανε και μέσα στον Μάρτη κοντέψαμε να κάψουμε μισό τόνο πετρέλαιο που λέει ο λόγος.

Είναι γνωστό οτι το κρύο του Μάρτη δεν το αντέχεις εύκολα ακόμα και αν δεν είναι πολύ γιατί είσαι στο τέλος της χειμερινής περιόδου και δεν έχεις ούτε αντοχές , ούτε ανοχές.

Πάντως και για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ οι προβλέψεις δεν είναι καλές αφού μιλάνε για κρύο και βροχές αν και ελπίζουμε οτι στο τέλος θα μας την κάνει την χάρη ο καιρός και θα στρώσει.

Οι σούβλες πάντως για άλλη μια χρονιά είναι έτοιμες.

 

Μετά απο 5 υποψηφιότητες προς αποχώρηση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι εκτός Survivor.

Είναι γεγονός οτι η Κωνσταντίνα είναι αυτή που πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους απο το τηλεοπτικό κοινό και έτσι επιστρέφει στην Ελλάδα κατά περίπου 80.000 ευρώ πιο πλούσια αφού θα πρέπει να έκατσε στο νησί 8 εβδομάδες Χ 10.000 που ήταν η συμφωνία , σύνολο 80 χιλιάρικα και ο μήνας έχει 9 !
Τα λεφτά δηλαδή που θα πάρει ο νικητής του Survivor τα πήρε η Σπυροπούλου χωρίς να κερδίσει και χωρίς να φτάσει στο τέρμα.

Αφήστε που νομίζω οτι η αποχώρηση της αυτή έρχεται στην καλύτερη χρονική στιγμή γιατί το κορίτσι – γατούλα δεν άντεχε άλλο.

Είχε φτάσει στα όρια της και είχε φτάσει η εποχή της αποχώρησης.

Ισως αυτό να κατάλαβε και το τηλεοπτικό κοινό που την έστειλε με την ψήφο του το εισητήριο της επιστροφής.

 

Τώρα μας λένε οι Τούρκοι οτι στο κινητό τηλέφωνο του ενός εκ των δύο στρατιωτικού που συνελήφθησαν πριν απο κανά 15νθήμερο σε Τούρκικο έδαφος υπάρχουν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα χωρίς να μας εξηγούν τι ενοούν αλλά καταλαβαίνετε οτι έχουν διάθεση να το χοντρύνουν το παιχνίδι.

Θα έχουμε θέμα αν πατήσουν πάνω σε αυτή την κατηγορία και θα μπλέξουμε.

 

Μεταξύ του Στέλιου Ρόκκου και του Μιλιτάδη Πασχαλίδη η επιλογή του Δήμου Παγγαίου για την φετεινή Λευκή Νύχτα με τον Στέλιο Ρόκκο να συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές ψήφους του κόσμου.

Και ο Μιλιτάδης έχει το κοινό του αλλά στην περιοχή του Παγγαίου φαίνεται οτι ο Ρόκκος έχει περισσότερους θαυμαστές.

Ο Σαβόπουλος στην Καβάλα και Ρόκκος ή Πασχαλίδης στην Ελευθερούπολη.

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι όσο περνάει ο καιρός ο πήχης ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά.

Αυτό είναι καλό και προκαλεί μόνο καλά σχόλια.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν ύποπτοι , ύπουλοι και πονηροί.

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύρικο.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης