• 17 Μαΐου 2024,

Υπέγραψε ο πρώτος για την Π.Υ. Λιμένα

 Υπέγραψε ο πρώτος για την Π.Υ. Λιμένα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ανέλαβαν προσωπικά το θέμα της μετεγκατάστασης στο κτήριο του Ο.Λ.Κ. του πυροσβεστικού σταθμού λιμένα Καβάλας  Μετά την αποψίλωση του προσωπικού σταθμού με φύλλα πορείας για την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη, οι βουλευτές ασχολήθηκαν με την περιβόητη κοινή υπουργική απόφαση που είναι σ΄ εκκρεμότητα εδώ κι ενάμιση χρόνο.

Η πρώτη είδηση αφορά την υπογραφή στο κείμενο της υπουργικής απόφασης από τον πρώτο υπουργό, τον υπουργό εμπορικής ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα. Τώρα θα πρέπει να υπογραφεί η ίδια απόφαση από τον κ. Αλεξιάδη. Μεσολαβεί ωστόσο γραφειοκρατική διαδικασία ανάμεσα σε υπηρεσίες του υπουργείου στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, ακόμη και την Καβάλα.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν η Κ.Υ.Α. να οριστικοποιηθεί και να υπογραφεί εντός του καλοκαιριού, πιθανότατα μέσα στον Ιούλιο, προκειμένου αμέσως μετά όλα ν αρχίσουν από την αρχή. Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λιμένα Καβάλας να επανέλθει όσον αφορά το προσωπικό του και να μετακομίσει από το κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο ακίνητο που δωρεάν θα το παραχωρήσει ο Ο.Λ.Κ.

Μάλιστα λέγεται ότι υπήρξε σκοπιμότητα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν μετέθεσε το προσωπικό του σταθμού σε άλλες περιοχές, κυρίως στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή όλα έγιναν σκόπιμα για να αφυπνισθεί το θέμα και ν΄ αποκτήσει μία καινούρια δυναμική που ισχύει εδώ και μία περίπου εβδομάδα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης