• 18 Μαΐου 2024,

Υπεραστικό ΚΤΕΛ: Διαφορετική εξήγηση στο περιστατικό εντός του λεωφορείου

 Υπεραστικό ΚΤΕΛ: Διαφορετική εξήγηση στο περιστατικό εντός του λεωφορείου

Εκπρόσωποι τόσο του ΚΤΕΛ Καβάλας όσο και του ΚΤΕΛ Δράμας επιβεβαίωναν νωρίς το πρωί περιστατικό που έγινε εντός λεωφορείου το βράδυ της Κυριακής. Ήταν το δρομολόγιο από Καβάλα προς Δράμα που αναχώρησε στις 21:30 από την Καβάλα.

Όταν το λεωφορείο ήταν στο Δοξάτο επιβάτης ενημέρωσε τον οδηγό για επεισόδιο μεταξύ άλλων επιβατών. Κοπέλα φέρονταν να μαχαίρωσε φιλικό της πρόσωπο (άνδρα) μαζί με τον οποίο ταξίδευε από Καβάλα προς Δράμα.

Ακολούθως ο οδηγός του λεωφορείου κάλεσε την αστυνομία, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στο Δοξάτο όπου έφθασε η αστυνομία και έγιναν δύο προσαγωγές. Ο άνδρας ήταν όντως τραυματισμένος στο θώρακα.

Κι ενώ όλες οι πληροφορίες περιέγραφαν ακόμη και μαχαιριά της γυναίκας στον άνδρα, επίσημη ανακοίνωση από την Α.Δ. Δράμας δεν υπήρξε. Έγινε γνωστό ότι δεν υπήρξε διαδικασία σύλληψης κτλ αφού κανείς εκ των συμμετεχόντων στο περιστατικό δεν έκανε μήνυση.

Ο δε τραυματίας εξήγησε ότι είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια θαλάσσιου μπάνιου. Με αυτόν τον τρόπο η αρχική είδηση διαψεύστηκε και το περιστατικό (ή ότι έγινε εντός του λεωφορείου) περιγράφεται να μην έγινε ή να έγινε διαφορετικά και να μην ήταν καθόλου σοβαρό!

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης