Υπήρχαν καταγγελίες, υπήρχαν οι ενδείξεις αλλά η αδιαφορία για άλλη μια φορά κέρδισε και το κακό έγινε !

 Υπήρχαν καταγγελίες, υπήρχαν οι ενδείξεις αλλά η αδιαφορία για άλλη μια φορά κέρδισε και το κακό έγινε !

Μπλέξαμε με τις ψυχρές εισβολές και δεν ξέρουμε πως θα ξεμπερδέψουμε.

Η δεύτερη ψυχρή εισβολή θα μας επισκεφτεί το Σάββατο και θα είναι πιο ισχυρή από την πρώτη αφού θα μας αφήσει προίκα χαμηλές θερμοκρασίες ελάχιστα πάνω από το 0.

 

Εσείς ρε παιδιά που πάτε στο Survivor και από την δεύτερη μέρα βγαίνετε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής και κλαίτε για αυτούς που αφήσατε πίσω γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας ;

Αφού δεν μπορείτε , τι πάτε ;

 

30 χρόνια τραγουδούσε ο άλλος και έγινε γνωστός μέσα σε λίγες ώρες σε όλη την Ελλάδα μέσα από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης tik – tok με το τραγούδι «πουτ@ν@» αμνησία.

Μικροί και μεγάλοι, άντρες και γυναίκες, δημοσιεύουν βίντεο με το σουξέ να παίζει ως χαλί κι εκείνους να τους… λούζουν με κάθε λογής αντικείμενο, προσπαθώντας να αναπαραστήσουν τον τραγουδιστή την ώρα που ερμηνεύει το κομμάτι πάνω στην πίστα νυχτερινού κέντρου και δέχεται… βροχή από πανέρια με γαρίφαλα.

 

Από τα  μέρη του Μπαλί που είναι η θάλασσα γυαλί στέλνει  η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι  χαιρετίσματα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ελέτσι βρίσκεται εκεί  μαζί με τον σύζυγο της Ιατρό παθολόγο Νεκτάριο Λεμονίδη προκειμένου να περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης μετά τον γάμο τους.

Η Ελέτσι έφερε εξάρες με ένα ζάρι που λέει και το τραγούδι.

Η γνωριμία της με τον γιατρό ήταν σαν εξάρι στο ΛΟΤΤΟ !

 

Τα λαμπιόνια που τοποθετήθηκαν  περιμετρικά στο κιόσκι στην ΔΕΠΟΣ ,ακριβώς δίπλα στον κόμβο με τα λάστιχα ,καλό θα ήταν να παραμείνουν και μετά τις γιορτές.

Η εικόνα είναι πολύ ωραία και  δεν παραπέμπει απαραίτητα σε Χριστούγενννα.

 

Η περίπτωση της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας από τον 39χρονο σύντροφο της στην Θες/νίκη  παραπέμπει για άλλη μια φορά στην αδυναμία του Ελληνικού κράτους να προλαβαίνει αυτές τις εγκληματικές πράξεις όταν  μάλιστα υπάρχουν ενδείξεις για την βίαιη συμπεριφορά του δράση από καιρό.

Ο άνθρωπος που κατακρεούργησε την άτυχη 41χρονη είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές αφού τον είχε καταγγείλει η πρώην σύζυγος του για κακοποίηση αρκετές φορές.

Η ίδια μιλώντας σε διάφορες δημοσιογραφικές εκπομπές δήλωσε ότι τον είχε ικανό να κάνει κακό στην 39χρονη σύντροφο του αφού όπως χαρακτηριστικά είπε δεν υπολόγιζε τίποτα.

Και η ίδια η 41χρονη πολλές φορές είχε παραπονεθεί στις φίλες της για τις εκρήξεις που είχε ο σύντροφος της αλλά πάντα πίστευε ότι ήταν της στιγμής.

Η περίπτωση του 39χρονου δολοφόνου είναι άλλη μία κλασική περίπτωση ενός επικίνδυνου ανθρώπου που δεν απασχόλησε αν και  θα έπρεπε  ποτέ σοβαρά τις αρχές στις οποίες είχανε καταγγείλει την βίαιη συμπεριφορά του κατά το παρελθόν.

Αν υποθέσουμε ότι το πρώτο κύμα ψύχους πέρασε σχεδόν ανεπηρέαστα από την δική μας περιοχή είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο μεθαύριο Σάββατο.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης