Μια νίκη και μια ισοπαλία των Μικτών της ΕΠΣΚ στη Ξάνθη (φωτογραφίες)

 Μια νίκη και μια ισοπαλία των Μικτών της ΕΠΣΚ στη Ξάνθη (φωτογραφίες)

Με απολογισμό μια νίκη των Παίδων της Καβάλας και μια χορταστική ισοπαλία με εξαιρετικό δεύτερο μέρος στους Νέους διεξήχθησαν τα παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος μικτών ομάδων ανάμεσα στην Ξάνθη και την Καβάλα.

Όσον αφορά το Παιδικό που άνοιξε την αυλαία των αγώνων η ομάδα της Καβάλας παρουσιάστηκε εξαιρετικά ουσιαστική στο παιχνίδι της και εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τις φάσεις που δημιούργησε “καθαρίζοντας” από το πρώτο κιόλας ημίχρονο το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Γενισέας.

Στο 20′ ο Αβραμίδης έβαλε μπροστά στο σκορ τους Καβαλιώτες που στο 34′ και το 35′ εκμεταλλεύτηκαν δύο κενά με τον Λαγκάκη να σκοράρει εις διπλούν για το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Καβαλιώτες συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και σκόραραν ακόμα 3 γκολ με τον Μπαζέ στο 61′ τον Τσενάι στο 71′ και τον Χατζηαντωνίου στο 76′ να διαμορφώνει το τελικό 6-0 υπέρ της Παιδικής ομάδας της ΕΠΣ Καβάλας.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Πασχάλης Γρηγορούδης με βοηθούς τους Αχιλλέα Μπαλάφα και Γιώργο Μπακοστέργιο.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗ (Απ. Κουτρουλός): Μουσλή, Παπαβασιλείου (41′ Ραχήμ), Μωυσιάδης (41′ Καραμανάβης), Γκιαουράκης (67′ Κεκέ), Καλυβιώτης, Κοτζακελίνης (77′ Δημητριάδης), Αθανασέλης (41′ Ιμάμ Εφένδη), Πετρόπουλος, Καμίλης, Διαμαντής, Δρόσος

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Αργ. Ελευθεριάδης): Σιμάκης, Αραμπατζής Αγγ. (65` Μεντζάς), Κουρουξούς (57` Μήτρου), Κουτουμάνος, Γαλόπουλος, Χατζηαντωνίου, Λαγκάκης (57` Τελίδης), Τσενάι,  Δαμπαλάς, Αβραμίδης (75` Κεσογλίδης), Στερνιώτης (65` Μπαζέ)

Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο στους Νέους! Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν οι Νέοι Ξάνθης και Καβάλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μικτών ομάδων Κ16, σε ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση στο γήπεδο της Γενισέας ήταν απόλυτα μοιρασμένη με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν χάρις το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Καβάλας που στο 49′ με φοβερή προσπάθεια και σουτ του Ανανιάδη πήραν κεφάλι στο σκορ, με τους ξανθιώτες να βγάζουν άμεσα αντίδραση πιέζοντας περισσότερο και στο 58′ άγγιξαν την ισοφάριση με το σουτ του Κωνσταντινίδη να σταματά στο δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων με τους ξανθιώτες στο 69′ να καταφέρνουν τελικά να βρουν την ισοφάριση όταν σε εξαιρετική βαθιά μπαλιά ο Χρήστος Χριστοδούλου βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας και έπιασε το σουτ που παρά την προσπάθεια του Καζαντζίδη κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε χάρις την σταθερότητα του Κουρτίδη στα γεμίσματα των Καβαλιωτών αλλά και τον εξαιρετικό Καζαντζίδη που έκανε 2-3 πολύ μεγάλες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Αποστολίδη, Χριστοδουλου και Μπογιατζόπυλου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αχιλλέας Μπαλάφας με βοηθούς τους Πασχάλη Γρηγορούδη και Γιώργου Μπακοστέργιο.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗ (Απ. Κουτρουλός): Κουρτίδης, Καρβουνίδης, Μπαλάσης, Ρίζος, Δρόσος, Μποτιέρος (31′ Δροσόπουλος, 79′ Μπιζάνης), Μπογιατζόπουλος, Μελεμενλής (59′ Αλεξιάδης), Αποστολίδης, Αβραμίδης (46′ Κωνσταντινίδης, 79′ Πέγκου), Χριστοδούλου

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Λ. Τερζμετζής): Καζαντζίδης, Σουμουλίδης, Τσεμαλίδης, Δέδες, Κιουτσουκώστας, Σπηλιωτόπουλος, Σπανδωνίδης (51` Προβατίδης), Πετρίδης, Ανανιάδης (81`Λαζαρίδης), Μαστυγόπουλος (51` Μήτσιος), Καίπης.

Πηγή: Sportsaddict

Διαβάστε επίσης