• 25 Απριλίου 2024,

Υπολογίζεται ο Κεϊτά για το ματς με Μ. Α Καρπερής

 Υπολογίζεται ο Κεϊτά για το ματς με Μ. Α Καρπερής

Ο Κεϊτά που δεν ήταν στην αποστολή στο παιχνίδι που πέρασε με το Νέστο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος , υπολογίζεται κανονικά από τον Κώστα Ανυφαντάκη για την αναμέτρηση της Κυριακής εκτός έδρας με τον Μ. Α Καρπερής.

Ο Γάλλος συμμετέχει στις προπονήσεις και διεκδικεί θέση στο αρχικά σχήμα.   Από εκεί και πέρα σήμερα ο Κρητικός τεχνικός του ΑΟΚ θα δοκιμάσει σχήματα για την ενδεκάδα της Κυριακής.   Κυρίως στη σκέψη του είναι οι αντικαταστάτες του Αλιατίδη και του Παπαστεριανού στο κέντρο της άμυνας που είναι τιμωρημένοι.   Ο Σέχου και ο Παυλίδης είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για να παίξουν βασικοί.

Σημειώνουμε ότι για πρώτη φορά ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Σερρών σε επίσημο αγώνα. Στη νεοφώτιστη ομάδα αγωνίζεται ο Σάκης Γκόγκας που φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΚ πριν από αρκετά χρόνια τόσο στη Γ` όσο και στη Β` Εθνική. Ο Μ. Α Καρπερής προέρχεται από ήττα στην έδρα του από τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Στην έδρα της αντιμετώπισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αετό Ορφανού όπου και έφερε 2-2 αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2. Εκτός έδρας έχασε από το Νέστο Χρυσούπολης.  Προπονητής είναι ο Μίλτος Δουλγέρης.

Διαβάστε επίσης