• 20 Απριλίου 2024,

Υποψήφια βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ η νέα πρόεδρος του ΚΚΠ της ΑΜΘ

 Υποψήφια βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ η νέα πρόεδρος του ΚΚΠ της ΑΜΘ

Υποψήφια βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ είναι η νέα πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας (ΚΚΠ) ΑΜΘ κ. Τασούλα Τζαμπαζλή.

Σχετικές φήμες υπήρχαν όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά σήμερα αυτές επιβεβαιώθηκαν επισήμως. Για τη θέση υπήρξε ενδιαφέρον και από την κ. Μαρίνα Φιλιππίδου και από την κ. Βάσω Παπουτσή Μήττα. Και οι δύο φέρονται απογοητευμένες από την επιλογή. Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της ΑΜΘ έχει έδρα την Καβάλα κι από την απόφαση δημιουργίας του, με ενοποίηση κρατικών δομών ΑμΕΑ σε όλη την ΑΜΘ, έως σήμερα ο πρόεδρος ήταν από την Καβάλα.

Η κ. Τασούλα Τζαμπαζλή φέρεται να είναι επιλογή του Υπουργού ή και του Μεγάρου Μαξίμου. Η γκρίνια προς αυτήν την επιλογή διατυπώνεται ανεπίσημα από αρκετά στελέχη της ΝΔ Καβάλας. Κάποιοι μάλιστα (ανεπίσημα πάντα) φθάνουν στο σημείο να αμφισβητούν ακόμη και το πτυχίο που σύμφωνα με το βιογραφικό της εμφανίζεται να έχει. Στο βιογραφικό της διαβάζουμε επίσης ότι διατηρεί πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Σταυρούπολη.

Στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο μετέχουν από το Νομό Καβάλας η κ. Όλγα Αμπαζιά, η κ. Κατερίνα Χατζηδημητρίου. Ο μόνος που προέρχεται από την Καβάλα αλλά είναι αναπληρωματικό μέλος είναι ο κ. Ιορδάνης Αγγελιάδης.

Διαβάστε επίσης