Υποψήφιος στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου ο Χάρης Σεϊτάνιδης

 Υποψήφιος στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου ο Χάρης Σεϊτάνιδης

Ο συμπολίτης έμπορος Χάρης Σεϊτανίδης εμπλέκεται μία ακόμη φορά στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Κι αυτή τη φορά υποψήφιος με το συνδυασμό του Βασίλη Λεμονίδη. Ζήτα την ψήφο των μελών του Εμπορικού Συλλόγου καταθέτοντας ξεκάθαρα τις απόψεις του. Τις οποίες περιέγραψε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής χθες.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αυτήν την περίοδο στην αγορά συντηρείται ένα κλίμα αισιοδοξίας. Είναι σαν να περιμένουμε τον αφέτη να δώσει την έναρξη του αγώνα. Στο μεταξύ έγιναν θετικές ανακοινώσεις αλλά εμείς οι μικρομεσαίοι περιμένουμε τις ανάλογες πράξεις. Περάσαμε πολλά μέτρα το προηγούμενο διάστημα 10 περίπου ετών.

Για να έρθει η ανάπτυξη πρέπει να δοθεί οπωσδήποτε στήριξη στους μικρομεσαίους. Ως σύλλογος ασχολούμαστε με όλα τα προβλήματά τους. Θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτά τα προβλήματα. Κάποια είναι γνωστά. Υπάρχουν και αυτά που ίσως πολλοί δεν γνωρίζουν. Για παράδειγμα φέρνω τις άγνωστες προμήθειες που χρεώνουν σε όλους τους επαγγελματίες οι τράπεζες. Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου καταλαβαίνουμε ότι εκτιμούν, δικαιώνουν την προσπάθεια που έγινε υπό τον Βασίλη Λεμονίδη.

Την προσπάθεια και το έργο της απερχόμενης διοίκησης. Αναγνωρίζουν όσα κάναμε μαζί του για τα μέλη. Πλέον στοχεύουμε και σε άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα ένα ακόμη πιο καλοκαιρινό ωράριο λειτουργίας. Θέματα που έχουν σχέση με τον τουρισμό και θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω ωραία και ευχάριστα. Για αυτά θα αναλάβουμε κι άλλες πρωτοβουλίες ώστε να δυναμώσουμε την αγορά της Καβάλας.

Έχοντας σε προτεραιότητα τους μικρομεσαίους. Η παράταξη υπό τον Βασίλη Λεμονίδη νομίζω ότι είναι μία παράταξη με πολύ καλούς υποψηφίους, ορισμένοι εκ των οποίων νέοι πρωτοεμφανιζόμενοι και ικανοί».

 

 

Διαβάστε επίσης