Υποσχέσεις Μουριάδη στους Καβαλιώτες της Αθήνας για μια διαφορετική Καλαμίτσα το Καλοκαίρι

 Υποσχέσεις Μουριάδη στους Καβαλιώτες της Αθήνας για μια διαφορετική Καλαμίτσα το Καλοκαίρι

Στα… πηγαδάκια που μεσολάβησαν στην εκδήλωση κοπής της πίτας των Καβαλιωτών της Αθήνας, αρκετοί Καβαλιώτες έθεσαν στον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη ορισμένα από τα βασικά προβλήματα που εντοπίζουν στη γενέτειρα πόλη.

Για το θέμα της γέφυρας, ο κ. Μουριάδης είπε ότι θα απαιτηθεί τουλάχιστον ένας και πλέον χρόνος, έως ότου ολοκληρωθεί η μελέτη της «Εγνατίας» που θα κρίνει τα επόμενα βήματα, ενώ προανήγγειλε  παρεμβάσεις από πλευράς δήμου στον τοίχο του πρώην νοσοκομείου, ώστε να διευκολυνθεί η κυκλοφορία. Ο ίδιος απάντησε και για την παραλία της Καλαμίτσας, λέγοντας πως το καλοκαίρι θα είναι έτοιμη και ανακαινισμένη από πλευράς Δήμου να υποδεχθεί τον κόσμο, παρότι ως έκταση είχε περάσει το 2018 στο Υπερταμείο.

Επίσης, ο «πρώτος πολίτης» της Καβάλας προανήγγειλε πρωτοβουλίες αξιοποίησης του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου, σε συνεργασία με τον Υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, σε χρόνο που δεν προσδιόρισε, μετά την αποχώρηση των προσφύγων οι οποίοι φιλοξενούνται στον χώρο. Μάλιστα, σημείωσε πως σχεδιάζει να επανεκκινήσει το θέμα επαναχρησιμοποίησης και ανάδειξης του κτιρίου «Διόνυσος».

 

Διαβάστε επίσης