• 19 Μαΐου 2024,

Υποστηρίζουμε – ψηφίζουμε για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας (video)

 Υποστηρίζουμε – ψηφίζουμε για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας (video)

Φωτογραφία αρχείου

Παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό του European School Radio δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε στο σημείο να είμαστε φιναλίστ από την ψηφοφορία των κριτών για το Πανευρωπαϊκό βραβείο Τραγουδιού!

Είμαστε το 1ο Ειδικό Δημοτικό Καβάλας και με πολλή αγάπη δημιουργήσαμε αυτό το τραγούδι για την φιλία… Περάσαμε ώρες με πολλές πρόβες, υπομονή, χαρά ίσως και ώρες με λίγο αγανάκτηση αλλά Πάντα με αγάπη για δημιουργία!

Πήγαμε σε στούντιο για ηχογράφηση σαν επαγγελματίες Χορωδοί, παίξαμε όλοι σαν μικροί ηθοποιοί για την δημιουργία του βίντεο και κάποιοι άλλοι το παίξαμε μικροί Τσαφούλιες για τη σκηνοθεσία του!

Τώρα ήρθε η ώρα για την στήριξη του κοινού! Οποίος μπορεί και θέλει μπορεί να μας ψηφίσει! Παρακάτω παραθέτω τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε. 1ο: Μπαίνετε στο link
https://vote.europeanschoolradio.eu/

2o: Πατήστε «Ψηφίστε τώρα» 3ο: Πάνω δεξιά αποεπιλέγετε τις επιλογές Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια και Αφήνετε ΜΟΝΟ τα Ειδικά Σχολεία! 4ο: Είμαστε το νούμερο 9761 ( 1ο Ειδικό Δημοτικό Καβάλας) πατήστε την καρδούλα και μας έχετε ψηφίσει!

Οποίος μπορεί ας το μοιραστεί! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων! Υπάρχει αλλαγή στην έναρξη της ψηφοφορίας, η οποία ξεκινά στις στις 20/03.

Διαβάστε επίσης