Υποβαθμισμένες οι υποδομές του κράτους ,αναβαθμισμένη όμως η οικονομία !

 Υποβαθμισμένες  οι υποδομές του κράτους ,αναβαθμισμένη όμως η οικονομία !

Για ποιο κράτος μπορούμε να μιλάμε όταν δέκα ημέρες μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel  η Ελλάδα παλεύει να αποκαταστήσει το οδικό της δίκτυο;

Η κυκλοφορία  των οχημάτων στο οδικό δίκτυο  γίνεται με πολλά προβλήματα και εμείς μιλάμε για την αναβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας που δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα επί της ουσίας στην καθημερινότητα του Έλληνα.

Απλά αυτή η αναβάθμιση μας βοηθά να κερδίσουμε περισσότερο την εμπιστοσύνη των αγορών που αποδείχθηκε τα προηγούμενα χρόνια ότι μπορούν να αποφασίσουν για εμάς και χωρίς εμάς !

 

Αυτή την πρεμιέρα περιμέναμε.

Της μίας και μοναδικής Ελένης  Μενεγάκη που ξεκινάει την καινούργια τηλεοπτική χρονιά την Δευτέρα 18/9 στις 13:30.

Από τις 12 εννοείται ότι θα είμαστε στημένοι μπροστά στις τηλεοράσεις μας και θα περιμένουν την Ελένη.

 

Πως γίνεται ρε παιδιά πάντα το Φθινόπωρο να ανεβαίνει η τιμή του πετρελαίου ;

Είναι σήμερα το στα 94 δολάρια το βαρέλι  και δεν αποκλείεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες και στα 100 !

Τα καλοκαίρια οι τιμές πέφτουν και πάντα το Φθινόπωρο , πριν ξεκινήσει η διανομή του, ανεβαίνουν.

Περίεργο.

 

Μικρό το καλάθι των παροχών στις εξαγγελίας του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ πρώτο λόγω Θεσσαλίας και δεύτερον λόγω του ότι είμαστε μετεκλογικά και όχι προεκλογικά.

 

Ανοίγει μετά από μία παρένθεση περίπου 2 ετών που κατέβασε ρολά  το snack bar ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ επί της Ερυθρού  με λίγο διαφορετική  σύνθεση.

Καλές δουλειές.

 

Πολλά και διάφορα είπε ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Υπερασπίστηκε το επιτελικό κράτος , αναγνωρίζοντας παρόλα αυτά τις αδυναμίες που έχει και υποσχέθηκε μία καλύτερη Ελλάδα στα επόμενα χρόνια της διακυβέρνησης του.

Δεν θα κάνει ανασχηματισμό ενώ δήλωσε με σαφήνεια ότι δεν έχει καμία διάθεση για να αναλάβει κάποιο Ευρωπαϊκό πόστο ενώ υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι εκρήξεις τις τιμές.

Ήταν ο γνωστός νηφάλιος και μειλίχιος Κυριάκος Μητσοτάκης που κατάφερε ( χάρη και του επικοινωνιακού του επιτελείου) να ταυτιστεί με την σταθερότητα και την σοβαρότητα.

Παραδέχεται τα λάθη, τις αδυναμίες  της κυβέρνησης του ( άλλη μία επικοινωνιακή επιτυχία) και προσπαθεί να δώσει μια προοπτική στην χώρα με πολλές επιτυχίες.

Εν  ολίγοις είδαμε και ακούσαμε αυτά που περιμέναμε.

 

Αυτά τα 21.329 νέα μέλη που γράφτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ  και πήγαν να ψηφίσουν για το νέο πρόεδρο του κόμματος που ήταν πριν από δύο μήνες ;

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό και στο γεγονός ότι ο Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο αρχηγός που περίμεναν οι ψηφοφόροι του κόμματος αλλά και στις αστοχίες της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη στο ξεκίνημα της δεύτερης  τετραετίας.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης