• 19 Απριλίου 2024,

Ζητάς depon στα Φαρμακεία και σε σε κοιτάνε σαν εξωγήινο !

 Ζητάς depon στα Φαρμακεία και σε σε κοιτάνε σαν εξωγήινο !

Αυτή την κρίση με την έλλειψη πολύ συνηθισμένων φαρμάκων και παυσίπονων που δεν την είχαμε στο πρόγραμμα  πώς να την ονομάσουμε ;

Ποιος να μας το έλεγε ότι θα κάναμε safari για να βρούμε ένα depon.

Ποιος να μας το έλεγε ότι έξω από τα φαρμακεία ο κόσμος θα πλακωνόταν στο ξύλο για μία ασπιρίνη.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί κάνανε παύση – λέει – παραγωγής οι φαρμακοβιομηχανίες και θα λυθεί σε ένα μήνα σταδιακά.

Βγαίνει ο Πλεύρης στα κανάλια και μας λέει διάφορα αλλά δεν μπορεί να μας πείσει και κυρίως με τις δηλώσεις αυτές δεν μπορεί να δώσει λύση που είναι το σημαντικότερο.

Η κατάσταση πάντως είναι τραγική.

Πηγαίνεις στο Φαρμακείο, ζητάς Depon, και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο !

 

Από τον Απρίλιο και μετά όλες οι ημερομηνίες για τις βουλευτικές εκλογές είναι πιθανές με το σενάριο για εκλογές μέσα στο καλοκαίρι του ‘23 να υπάρχει και αυτό πάνω στο τραπέζι.

Ο Πρωθυπουργός δέχεται συνεχώς εισηγήσεις , μετράει δυνάμεις , μετράει απώλειες και προσπαθεί να βρει την χρονική στιγμή που θα είναι η καλύτερη για την κυβέρνηση του προκειμένου να στήσει τις κάλπες.

Το σενάριο να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και όταν για άλλη μια φορά θα μας έχει παρασύρει το κύμα των τουριστών  που θα έρχονται στην χώρα μας και θα αρχίσουν και πάλι να γεμίζουν τα ταμεία δεν είναι και τόσο μακρινό.

 

Πάντως η δύση του 2022 και η αφετηρία του 2023 έχουν πολύ πρίγκιπα Χάρι.

Μετά την σειρά των ντοκιμαντέρ που προβλήθηκαν  από το NETFLIX ξεκίνησε ένα νέος γύρος συζητήσεων  σχετικά με την βιογραφία του που εκδόθηκε και έρχεται μέσα στο μήνα.

Μάλιστα την κυκλοφορία του συγκεκριμένου βιβλίου προετοίμασε  ο Χάρι με μία τηλεποπτική συνέντευξη που έδωσε σε κανάλι των ΗΠΑ.

 

O Κωστόπουλος κάνει το μεγάλο come back στον χώρο των εκδόσεων μέσω της εταιρίας  Alpha Editions A.E που εκδίδει τα περιοδικά  4 Τροχοί, Hello!, Nitro, 7Μέρες TV, ενώ παράλληλα λειτουργούν τα sites  4troxoi.gr, Provocateur.gr, Nitro.gr, The Notebook.gr και Faysbook.gr.

Φαίνεται ότι ο Κωστόπουλος παίρνει μία δεύτερη ευκαιρία η οποία θα φανεί σε βάθος χρόνου αν θα εκμεταλλευτεί ή θα την πετάξει και αυτή στον κουβά.

 

Πραγματικά όταν βλέπεις στην Κίνα να καίνε τους νεκρούς σε δρόμους και πλατείες αναρωτιέσαι αν ονειρεύεσαι ή είσαι ξύπνιος.

Εικόνες  βγαλμένες από ταινίες επιστημονικής φαντασίας που αν  μην τι άλλο μας όχι απλά μας προβληματίζουν αλλά μας τρομοκρατούν !

 

Αυτά τα  λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης