Άλλη μια προβληματική εβδομάδα για την προβληματική Ελλάδα

 Άλλη μια προβληματική εβδομάδα για την προβληματική Ελλάδα

Άλλη μια προβληματική εβδομάδα ξεκίνησε για την Ελλάδα με τους συνδικαλιστές να είναι στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για το νέο τσουνάμι απολύσεων που έρχεται αλλά πρίν έρθει πρέπει να ψηφιστεί στο κοινοβούλιο και καταλαβαίνετε οτι για άλλη μια εβδομάδα θα είμαστε στο πόδι και στους δρόμους.

Αυτά που γίνονται και θα γίνουν στην Αθήνα θα γίνουν σε όλη την χώρα ίσως σε μικρότερη διάσταση γιατί Ελλάδα είναι η Αθήνα.

Το θέμα είναι αν αυτές οι κινητοποιήσεις που θα μας βάλουν σε τροχιά ταλαιπωρίας φέρουν αποτελέσμα αφού φοβάμαι οτι και αυτήν την φορά οι ανθρωποθυσίες λόγω ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ έχουν κλειδώσει και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Και να θέλει δηλαδή ο Σαμαράς να κάνει πίσω δεν μπορεί.

Το τυράκι για να πάρουμε τα δανεικά είναι οι απολύσεις.

Είναι πλέον ξεκάθαρο οτι για να σωθεί η Ελλάδα θα πρέπει να θυσιαστούν μερικές χιλιάδες ελλήνων.

Δεν γίνεται αλλιώς.

Μακάρι να γινότανε και να σωνότανε η παρτίδα χωρίς να χρειαστεί να προχωρήσουμε σε διαθεσιμότητες και απολύσεις.

Στο σκαμνί ο Παπακωνσταντίνου

Η ίδια βουλή που θα ψηφίσει τις απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων ψήφισε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ.

Ο ίδιος βέβαια λίγο πρίν την ψηφοφορία κατά την διάρκεια της ομιλίας του δήλωσε αθώος και κάρφωσε Βενιζέλο και Διώτη.

Διώξανε 2.600 και θα πάρουν πίσω του 2.000 με τα μισά λεφτά

Οταν έκλεισε η ΕΡΤ το κοντέρ έγραφε 2.600 υπαλλήλους.

Σήμερα ο Παντελής Καψής που έχει αναλάβει να βγάλει στον αέρα την νέα ΕΡΤ μας λέει οτι σε πρώτη φάση θα πάρουμε τους πρώτους 500 που είναι απαραίτητοι και μετά άλλους 1.500, σύνολο 2.000 για να κλείσει και αυτός ο φάκελος.

Οι υπόλοιποι 600 που θα περρισέψουν θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ενώ να είστε σίγουροι οτι οι μισθοί των 2.000 αυτών υπαλλήλων θα είναι πολύ χαμηλότεροι σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς.

Καλημέρα

με μια φώτο …

Τους τελευταίους μήνες οι επώνυμοι και οι VIP είναι της μόδας με το που ξυπνάνε να ανεβάζουν αμέσως στον προσωπικό τους λογιαριασμό μια φώτο τους.

Αλλος απο το κρεβάτι άλλος μέσα στο μπάνιο και άλλος όταν πίνει το καφέ του.

Και ρωτάω όλους εσάς που διάβαζετε τις γραμμές αυτές τι εξυπηρετούν αυτές οι αναρτήσεις ;

Θα πάει καλύτερα η μέρα μου αν δώ την Μενεγάκη πρωί – πρωί να κάνει χουζούρια ή τον Μαρτάκη να πλένει τα δόντια του ;

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εμένα αυτός ο καινούργιος τρόπος επικοινωνίας μου δείχνει την μοναξιά που νιώθουν οι άνθρωποι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διασκεδάσουν και να ξεγελάσουν.

Και να ξέρετε οτι οσο περνάνε τα χρόνια και αυτοί οι τρόποι επικοινωνίας θα απλώνουν όπως οι ρίζες ενός πλάτανου τα πράγματα θα χειροτερεύουν και οι προσωπικές σχέσεις θα χάνονται στην … μετάφραση.

Την καλημέρα θα την λέμε με ένα κλίκ στο ποντίκι του υπολογιστή και θα είμαστε και ευχαριστημένοι.

Πάντως η Μενεγάκη απο την Άχλα μας λέει οτι δεν αντέχει άλλου τους παπαράτσι που την κυνηγάνε σε κάθε της βήμα.

Νόμιζε οτι ανεβάζοντας η ίδια φωτογραφίες της απο προσωπικές της στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό θα γλύτωνε αλλα δεν γλύτωσε αφού παρόλα αυτά οι παπαράτσι την κυνηγάνε.

Κατα τα άλλα όλα καλά με το καλοκαίρι να συνεχίζεται κανονικά με θερμοκρασίες πολύ νορμάλ για την εποχή αφού το φετεινό καλοκαίρι δεν έχει καμμία σχέση σε θερμοκρασίες και ντάλες με την προηγούμενη.

Και έτσι θα πάει να ξέρετε το φετεινό καλοκαίρι, δροσερά.

Το θέμα είναι οτι σύμφωνα με αυτούς που ξέρουν και διαβάζουν τα σημεία των καιρών δύσκολος καιρικά θα είναι ο χειμώνας που έρχεται και θα έχει πολύ κρύο.

Θα παγώσουμε φέτος τον χειμώνα μου είπε κάποιος και μου έφτιαξε την μέρα.

Αυτά και καλημέρα σας …

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης