• 29 Απριλίου 2024,

Έκανε προτάσεις περιμένει απαντήσεις – Προβατίδης- Σεφερίδης στις προπονήσεις

 Έκανε προτάσεις περιμένει απαντήσεις – Προβατίδης- Σεφερίδης στις προπονήσεις

Ο ΑΟΚ το τελευταίο 48ωρο κινήθηκε στη μεταγραφική πιάτσα μια προσέγγισε παίκτες που είναι ελεύθεροι. Οι παίκτες αυτοί είναι Έλληνες και η ομάδα της Καβάλας περιμένει απαντήσεις. Σίγουρα ψάχνει για έναν πλάγιο αμυντικό με Γαλανόπουλο και Πετκάκη να είναι στη λίστα. Οι δυο τους είναι ελεύθεροι. Ο Γαλανόπουλος είναι 31 ετών. Ξεκίνησε στην Καλαμάτα όπου έπαιξε μέχρι το 2005. Από εκεί και πέρα πήγε στον Πανιώνιο. Την περίοδο 2005-2006 μετακόμισε στην Καλαμαριά, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2008.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανσερραϊκός. Το Γενάρη του 2011 μεταγράφηκε στον ΟΦΗ. Πέρσι είχε 28 συμμετοχές στη Σουπερ Λιγκ με την ομάδα της Κρήτης. Ο Πετκάκης είναι γνωστός μας. Έπαιξε στον ΑΟΚ από το 2008 μέχρι το 2011. Αρχικά στη Β` Εθνική και μετά 2 χρονιές στη Σουπερ Λιγκ. Μετά πήγε στον Πανιώνιο.

Επίσης ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Σερζ Ντιέ. Δε θα είναι ο Καρντόσο που υπήρχαν φήμες ότι είναι μεταγραφικός στόχος για να επανέλθει στο ρόστερ της ομάδας.

Ακόμη θέλει έναν επιθετικό. Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Λεάλ. Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη είναι πολύ ακριβός για τα δεδομένα του ΑΟΚ.

Ο ΑΟΚ περιμένει ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου να βγουν δελτία στους Κάργα, Παπαδόπουλο, Ντομί. Επίσης περιμένει τη Γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, για την υπόθεση Εν Ντιαγιέ. Αν πάρει το οκ τότε ο Εν Ντιαγιέ θα ντεμπουτάρει με τον Φωκικό. Ο ΑΟΚ τρέχει να προλάβει, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο δυνατός και με νέα πρόσωπα, κόντρα στον Φωκικό.

 

Διαβάστε επίσης