Έπιασε δουλειά ο Παπαδόπουλος και ο ΑΟΚ κοιτάζει την πρώτη εντός έδρας νίκη

 Έπιασε δουλειά ο Παπαδόπουλος και ο ΑΟΚ κοιτάζει την πρώτη εντός έδρας νίκη

Χθες για πρώτη φορά ο Νίκος Παπαδόπουλος προπόνησε τους παίκτες του ΑΟΚ.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας καλείται να βρει άμεσες λύσεις για το μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η ομάδα στο σκοράρισμα. Ο ΑΟΚ επίσης επιτέλους πρέπει να κάνει μια εντός έδρας νίκη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα δώσει και μεγάλη βαρύτητα στην τόνωση της ψυχολογίας. Η ομάδα προέρχεται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και πρέπει να σταθεί στα πόδια της.

Σίγουρα περιμένει πολύ δουλειά, το νέο προπονητή της ομάδας, που πάντως πήρε μια πρώτη γεύση από τον ΑΟΚ, αφού την Κυριακή βρέθηκε στο Καυτατζόγλειο και παρακολούθησε την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή. Οπότε έχει μια εικόνα από τις δυνατότητες της ομάδας.

Στο αγωνιστικό τομέα την Κυριακή επιστρέφει ο Μπρατσιάνι που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Ο Παγώνης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του με την ομάδα του Φωκικού. Αναφορικά με τους δυο Κροάτες, φαίνεται ότι δεν αλλάζει το κλίμα για τον Μιγιάτοβιτς που εξακολουθεί να προπονείται μόνος του. Είναι ξένο σώμα με την ομάδα, ενώ ακόμη δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του. Δεν επιβεβαίωσε το καλό του βιογραφικό.

Αντίθετα ο Ποσίνκοβιτς ίσως πάρει ακόμη κάποιες ευκαιρίες με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση. Ηταν στον πάγκο στον αγώνα με τον Ηρακλή, αλλά δε χρησιμοποιήθηκε στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

*Αγώνας δρόμου για Γελαδάρη

Ο Γελαδάρης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ίδιο πόδι που είχε τη θλάση πριν από 2 εβδομάδες και αντικαταστάθηκε στο ματς με τον Ηρακλή. Υπάρχουν πάντως ο έμπειρος πλάγιος αμυντικός να παίξει στο ματς με την Καλλονή. Γίνεται αγώνας δρόμου και προς το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Αν δεν τα καταφέρει πρώτος υποψήφιος να τον αντικαταστήσει είναι ο Καλαγκάνης, που έπαιξε στη θέση του, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Ηρακλή.

*Η επιστροφή του Καβακά

Στον πάγκο της Καλλονής κάθεται ο Τιμόθεος Καβακάς που φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΚ, τη δεκαετία του `90. Στόπερ της εποχής Παράσχου και Γκουλή.

Είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 1996 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Την πρώτη χρονιά είχε 16 συμμετοχές. Την περίοδο 1997-1998 είχε ταλαιπωρηθεί από σοβαρό τραυματισμός και είχε παίξει μόνο 6 παιχνίδια. Την περίοδο 1998-1999 ήταν βασικός σε 21 ματς πρωταθλήματος.

Μετά έφυγε για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η παρουσία του στην Καβάλα είχε εκτιμηθεί, αφού εκτός των άλλων δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο 40χρονος Καβακάς ανήκει στη νέα γενιά των Ελλήνων προπονητών, όπως άλλωστε και ο Νίκος Παπαδόπουλος. Πέρσι είχε συνδέσει το όνομα του, με την παραμονή της Κέρκυρας στη Σουπερ Λιγκ. Δεν έμεινε όμως για δεύτερη χρονιά και από το καλοκαίρι ανέλαβε την ομάδα της Καλλονής. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2010 στη Βέροια. Μετακόμισε στον Πλατανιά το 2010-2011 και μετά βοηθός για λίγο στη Λάρισα πριν επιστρέψει και πάλι στον Πλατανιά. Από την ομάδα της Κρήτης μετακόμισε στην Κέρκυρα.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Ο ΑΟΚ θα παίξει οριστικά την Κυριακή στις 15.00 με αντίπαλο την Καλλονή, στο «Ανθή Καραγιάννη». Η 13η αγωνιστική θα γίνει σε 3 δόσεις.

Συγκεκριμένα, η… δράση ξεκινάει το Σάββατο (8/12) στο «AEL FC Arena», όπου η Λάρισα θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί το κυρίως… μενού της αγωνιστικής με οκτώ αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα… κλείνει τη Δευτέρα στις Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Λάρισα-Απόλλων Σμ. (19:00 – ΟΤΕ TV)

1) Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Δόξα Δρ.-Εθνικός Γαζώρου (15:00)

Καβάλα-Καλλονή (15:00)

Παναχαϊκή-Παναιτωλικός (15:00)

Βύζας Μεγάρων .-Ηρακλής (15:00)

Θρασύβουλος-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)

Φωκικός-Πιερικός (15:00)

Νίκη Βόλου-Αν.Γιαννιτσών (15:00)

Καλλιθέα-Ηρακλής Ψ. (15:00)

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου

Πανσερραϊκός-Εργοτέλης (19:00 – OTE TV)

 

 

Διαβάστε επίσης