• 25 Απριλίου 2024,

Έρχονται 9 μεταγραφές το Γενάρη – Βλάσης Τσάκας: « Μας έσφαξε ο διαιτητής με τη Νίκη Βόλου»

 Έρχονται 9 μεταγραφές το Γενάρη – Βλάσης Τσάκας: « Μας έσφαξε ο διαιτητής με τη Νίκη Βόλου»

Σήμερα το πρωί έκανε δηλώσεις ο Βλάσης Τσάκας στους 93, 7 και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγουν από το ρόστερ κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονται τώρα στον ΑΟΚ. Προανήγγειλε 9 μεταγραφές το Γενάρη ενώ για το ματς με τη Νίκη Βόλου, τόνισε ότι έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Δεν είναι καλά τα πράγματα στον ΑΟΚ. Ο κόσμος θέλει να ακούσει κάποιες εξηγήσεις;

Απάντηση: Δυστυχώς η εβδομάδα δεν ξεκινάει καλά για την ομάδα. Ηρθε η ήττα από τη Νίκη Βόλου, όπου μέχρι το 60` δεν προδίκαζε τέτοιο σκορ. Το σκορ αδικεί την προσπάθεια των παιδιών. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ήττα, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ερώτηση: Θα έχουμε κάποιους παίκτες που θα φύγουν από το ρόστερ, αυτή την εβδομάδα;

Απάντηση: Πιθανόν να γίνουν ορισμένα πράγματα, που θα διευκολύνουν τη δουλειά μας. Είμαστε σε αρκετές σκέψεις. Υπάρχει μια σκέψη να ελαφρύνει το ρόστερ από παίκτες που ουσιαστικά δε συμμετέχουν. Να αρχίσουν να έρχονται οι καινούριοι παίκτες που ήδη έχουν συμφωνήσει με τον ΑΟΚ.

Όλα είναι ανοιχτά. Εν όψει του Γενάρη θα υπάρχει μια γενναία αναδόμηση στο ρόστερ της ΠΑΕ.

Ερώτηση: Υπάρχει θέμα προπονητή;

Απάντηση: Δεν έχω κάποια πληροφόρηση. Όσο αντέχει ο καθένας, η διοίκηση είναι στο πλάι του. Όσο δεν αντέχει, τι να κάνουμε;

Ερώτηση: Ο Χαραλαμπίδης αντέχει; Πως τον βλέπετε;

Απάντηση: Το βλέπω λίγο πεσμένο. Δεν έχω μιλήσει καθόλου σήμερα(χθες) μαζί του.

Θα τον δω αργότερα στην προπόνηση.

Ερώτηση: Στην παρουσίαση της ομάδας υπήρχε ένα διαφορετικό κλίμα. Αλλιώς μας τα είχατε μεταφέρει, διαφορετικά τα είχατε στο μυαλό σας.

Απάντηση: Έγινε υπερεκτίμηση των παικτών, οι οποίοι άλλους του φορτωθήκαμε και άλλους μας τους φορτώσανε. Ηταν 48 ώρες ο χρόνος μας, για να φτιάξουμε μια ομάδα. Ηταν μηδαμινός ο χρόνος για να στηθεί η ομάδα. Έγινε υπερεκτίμηση του ρόστερ. Τα παιδιά έχουν ταλέντο αλλά μάλλον δεν αντέχουν την κατηγορία. Μάλλον τους αρέσει να παίζουν σε άλλες συνθήκες. Δε μπορεί τα Γιαννιτσά να κερδίζουν εκτός έδρας, όπως και η Ζάκυνθος. Αυτές οι δυο ομάδες έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος και εγώ δεν ξέρω από πότε. Δεν έχουν να φάνε και αγωνίζονται αυτά τα παιδιά. Οι δικοί μας τα έχουν όλα αλλά δεν αγωνίζονται. Τι να πούμε;

Αυτό που μπορούν, αυτό δίνουν.

Ερώτηση: Ο φίλαθλος κόσμος που πονάει αυτή την ομάδα, τι μπορεί να περιμένει το Γενάρη;

Απάντηση: Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει το Γενάρη για να διορθώσουμε την κατάσταση. Θα έρθουν παίκτες με βιογραφικό. Δεν θα έρθουν παίκτες μ ε παραγγελία.

Θα έρθουν παίκτες με βιογραφικό που θα μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα του ΑΟΚ και να ανεβάσουν την ομάδα στο Β` γύρο. Η Β` Εθνική είναι λίγο παράξενη, εκεί που είσαι τελευταίος μπορείς να βρεθείς στη μέση και πιο πάνω.

Δεν αποκλείει τίποτα, ούτε καταδικάζει κάτι.

Δεν αλλάζει για μας ο αρχικός στόχος. Δεν κάναμε τέτοια επένδυση για να αλλάξει ο στόχος. Είναι δύσκολο. Θα εκτιμήσουμε όμως το Γενάρη εάν ο στόχος αυτός είναι εφικτός να μπούμε στα πλέι οφ.

Ερώτηση: Πάντως στον πάγκο της ομάδας μας, υπήρχαν πολλά άτομα που φώναζαν και διαμαρτυρόταν στο ματς με τη Νίκη Βόλου. Φαινόταν μια κατάσταση πανικού, σε σχέση με τον άλλον πάγκο.

Απάντηση: Κοιτάξτε ο διαιτητής στο ματς με τη Νίκη Βόλου, έσφαξε στην κυριολεξία την Καβάλα. Η Νίκη Βόλου έπρεπε να παίζει από το 50` και μετά με δυο παίκτες λιγότερους. Δείτε τα μαρκαρίσματα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όπου δεν μας έδωσε δυο πέναλτι. Το ένα στον Πρίττα και το άλλο στον Αλεξίου.

Αντίθετα ένα επιθετικό φάουλ στον Ρεβυθόπουλο, το μετέτρεψε σε πέναλτι υπέρ της Νίκης Βόλου. Δείτε τις φάσεις. Πώς να είναι ήρεμος ο πάγκος;

Εάν δεν μας αδικεί, γιατί να σηκώνομαι από τον πάγκο;

Η Νίκη Βόλου ήρθε με τη 2η θέση, εμείς είμαστε με την πλάτη στον τοίχο.

Σωστά κάνουν και αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο, όταν αδικούνται. Δεν θα το παίξουμε κυρίες. Μην τρελαθούμε.

Για μένα είναι σημάδι υγείας να αντιδράει. Η Νίκη Βόλου δεν είχε λόγους να αντιδράσει.

Το θέμα είναι να κερδίσουμε τη Δόξα Δράμας. Είναι ντέρμπι ουράς, όχι ντέρμπι κορυφής. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για μας και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.

Ερώτηση: Για τις μεταγραφές μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω;

Απάντηση: Οι μεταγραφές του ΑΟΚ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Θα γίνουν 9 μεταγραφές.

Θα είναι οι περισσότεροι ενδεκαδάτοι. Το τεχνικό επιτελείο έκανε τις προτάσεις του και εμείς διαλέγουμε.

Θα έρθει ο Πάτο που είναι γνωστό όνομα στην Καβάλα. Αν έρθει και δεν παίξει μπάλα τι να κάνουμε; Είμαι 135 κιλά, αν ήμουν 80 μπορεί και να έπαιζα.

Δεν έχει ολοκληρωθεί τώρα η μεταγραφή. Δεν είναι δυνατό, να γίνει τώρα. Θα φύγει ο Τιζάι, που κρατάει θέση μεγάλου.

 

Διαβάστε επίσης