Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες φορτηγών

 Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες φορτηγών

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις είναι από το Σάββατο 8 Μαρτίου οι ιδιοκτήτες φορτηγών του Νομού Καβάλας. Σήμερα το πρωί πραγματοποιούν γενική συνέλευση στο πάρκινγκ έξω από το εργοστάσιο των λιπασμάτων. Έχουν όμως το νου τους στην Αθήνα, όπου οι διαπραγματεύσεις της ομοσπονδίας τους με την κυβέρνηση συνεχίζονται.

Οι διαφωνίες τους αφορούν το φορολογικό. Ζητούν όμως με τρόπο κατηγορηματικό και δυναμικό να προστατευτούν από τους παράνομους συναδέλφους τους.

Ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών – ιδιοκτητών φορτηγών Νομού Καβάλας, Ανέστης Τσουρουκίδης είπε τα εξής: «Ως την απεργία θ΄ αποφασισθεί σήμερα το πρωί της Παρασκευής, σε συνέλευση των συναδέλφων που θα γίνει στο χώρο του πάρκιγκ του εργοστασίου της ΒΦΛ, μετά από όλα τα αποτελέσματα που θα έχουμε από τις συνομιλίες που γίνονται ανάμεσα στην Ομοσπονδία μας και την κυβέρνηση στην Αθήνα».

ΕΡ: Δηλαδή είναι ρευστή η κατάσταση, ελπίζετε μήπως την τελευταία στιγμή αλλάξει κάτι;

ΑΠ: «Το ελπίζουμε και πιστεύω ότι θα το δούνε θετικά, γιατί αυτά τα οποία ζητάμε εκτός από το φορολογικό, θεωρώ πως είναι αιτήματα πάρα πολύ δίκαια, όπως ο ελληνικός λαός, θέλουμε απλά πράγματα. Θέλουμε τον έλεγχο των ξένων φορτηγών αυτοκινήτων τα οποία αυτή τη στιγμή λυμαίνονται τον ελλαδικό χώρο. Μιλάμε για βουλγαρικα και σκοπιανά φορτηγά αυτοκίνητα, ελληνικής ιδιοκτησίας, τα οποία κυκλοφορούνε μές στον ελλαδικό χώρο χωρίς να κόβουνε παραστατικά και τέλος πάντως ανεξέλεγκτα».

 

Διαβάστε επίσης