• 23 Απριλίου 2024,

Αισιοδοξούν στο Επιμελητήριο

 Αισιοδοξούν στο Επιμελητήριο

Δεν είχε αποτέλεσμα η διαδικασία για την ενοικίαση του καταστήματος του Επιμελητηρίου που έγινε στο χώρο του επιμελητηρίου το μεσημέρι της Δευτέρας. Η διαδικασία κηρύχθηκε άγονη, εκπρόσωποι όμως του Επιμελητηρίου Καβάλας αισιοδοξούν ότι σύντομα όλα θα επανέλθουν, θα γίνουν από την αρχή με διαφορετικό, δηλαδή θετικό αποτέλεσμα.

Όπως είπε χθες στο ραδιόφωνο της Πρωινής ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας η διαδικασία θα επαναληφθεί γρήγορα, το πολύ σε 20 ημέρες και όπως προέβλεψε θα υπάρξει αποτέλεσμα.

Στην πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, ανταποκρίθηκαν 3 εταιρίες. Μια απλά παρακολουθούσε, μια δεύτερη ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση αλλά δεν το έκανε και μια τρίτη που ήταν και η πρωταγωνίστρια της διαδικασία κατέθεσε επιστολή με ερωτήσεις για τους όρους του διαγωνισμού.

Δύο από τις τρεις εταιρίες ήταν τοπικές, μία ήρθε στην Καβάλα για το ακίνητο από την Αθήνα.

«Κάποιες από τις ερωτήσεις που συνολικά είναι πέντε ή έξι, είναι σωστές όπως για παράδειγμα το τι γίνεται με την υπόθεση του χαρατσιού της ΔΕΗ», είπε στην εφημερίδα μας ο κ. Μάρκος Δέμπας, που συμπλήρωσε λέγοντας ότι και οι τρεις εταιρίες είναι ελληνικών συμφερόντων μικρομεσαίες, και η πρόταση που καταθέτουν δεν αφορά κατάστημα σούπερ – μάρκετ.

Στο Επιμελητήριο Καβάλας εκτιμούν ότι ένα γραφειοκρατικό τεχνικό πρόβλημα θα ξεπεραστεί πολύ γρήγορα, και έτσι στο νέο διαγωνισμό τον Φεβρουάριο θα βρεθεί ιδιώτης που θα νοικιάσει όχι μόνο το ισόγειο κατάστημα αλλά και μέρος του πρώτου ορόφου.

Πάντως οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους δηλαδή δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα των εταιριών που είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση ή ενδιαφέρονται θερμά για το ίδιο ακίνητο.

 

 

Διαβάστε επίσης