Αναχωρούν για την έκθεση της Πόλης

 Αναχωρούν για την έκθεση της Πόλης

Σήμερα το πρωί αναχωρούν από την Καβάλα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, όλοι όσοι θα εκπροσωπήσουν το νομό μας στην τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης που αρχίζει αύριο και συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή.

Πρόκειται για την γνωστή μας έκθεση «EMIT 2013» έκθεση στην οποία παραδοσιακά συμμετέχει ο Νομός Καβάλας, αν και υπάρχει η γνωστή ιδιαιτερότητα συμμετοχής και του κράτους των τουρκοκυπρίων. Λόγω αυτής της συμμετοχής σε μεγάλο βαθμό η ελληνική εκπροσώπηση γίνεται άτυπα και ανεπίσημα.

Γι’ αυτό και μπροστά μπαίνουν φορείς όπως το Επιμελητήριο και ιδιώτες, ξενοδόχοι και ενοικιαστές δωματίων, και όχι η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναχωρούν από την Καβάλα για την Κωνσταντινούπολη με λεωφορείο που μισθώνει η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, είκοσι περίπου άτομα, περισσότεροι ξενοδόχοι και εκπρόσωποι ενοικιαζόμενων δωματίων από την Θάσο. Ενδιαφέρον έχει η συμμετοχή στην αποστολή ξενοδόχων του νησιού.

Αυτή η αποστολή που θα φτάσει βράδυ στην Κωνσταντινούπολη θα αναλάβει να προετοιμάσει το περίπτερο καθώς όλοι όσοι εκπροσωπούν το Νομό Καβάλας θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Μεμονωμένα θα βρεθούν στην Έκθεση και άλλοι ιδιώτες που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Αρχηγοί της αποστολής είναι οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας και Γιώργος Φραγκιόγλου. Στην αποστολή φέρεται ότι θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των ξενοδόχων της Καβάλας κύριοι Αντώνης Μητσάλης και Φώτης Πούλος. Η επιστροφή τους αναμένεται την Κυριακή.

Θα επιδιώξουν να προβάλουν τουριστικά το νομό μας στην καρδιά της Πόλης όπου γίνεται η Έκθεση, αποσκοπώντας κυρίως στον τουρισμό από την γειτονική χώρα.

 

Διαβάστε επίσης