Αλλάζει το αεροπορικό σόου: Air sea show

 Αλλάζει το αεροπορικό σόου: Air sea show

Ο αντιδήμαρχος Καβάλας Χριστόδουλος Μιχαλάκης είχε αναλυτική ενημέρωση για το προετοιμαζόμενο αεροπορικό σόου της Καβάλας, που θα γίνει τον Ιούνιο, στην περιοχή του λιμανιού. Επρόκειτο για προγραμματισμένη συνάντηση με το διευθυντή της διοργάνωσης Παναγιώτη Γεωργιάδη.

Σ΄ αυτή τη συνάντηση πρώτη φορά ο Παναγιώτης Γεωργιάδης εξήγησε τον καινούριο στόχο των διοργανωτών, ώστε το αεροπορικό σόου να εμπλέξει και τη θάλασσα.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Παναγιώτης Γεωργιάδης ταξιδεύει στην Αθήνα, με ραντεβού τόσο στην πολεμική αεροπορία όσο και στο πολεμικό ναυτικό. Όπως χαρακτηριστικά είπε στην εφημερίδα μας, ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης το αεροπορικό σόου που είναι γνωστό από τις προηγούμενες διοργανώσεις, θ΄ αλλάξει όνομα κατά πάσα πιθανότητα και θα ονομασθεί air sea show. Θα εμπλέξει δηλαδή και τη θάλασσα. Τα σχέδια που υπάρχουν είναι φιλόδοξα, αναφέρονται σε αφίξεις πλοίων του πολεμικού ναυτικού στην Καβάλα, την περίοδο των εκδηλώσεων.

Γι΄ αυτήν την αλλαγή στόχευσης από πλευράς των διοργανωτών, όπου δεν αδυνατίζει το αεροπορικό σόου, απλά ενισχύεται από ένα ναυτικό θαλάσσιο σόου, ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης είπε τα εξής:

 

«Ενημερώθηκα από τον κ. Γεωργιάδη για να δούμε σε ποιο σημείο βρίσκεται η προετοιμασία του air show. Νομίζω ότι είναι σε καλό επίπεδο. Σκεφτόμαστε να είναι και air sea show. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε φέτος πολύ ωραιότερο θέαμα απ΄ όλε τις προηγούμενες χρονιές, γιατί υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή και από την πολεμική αεροπορία αλλά κι από το ελληνικό ναυτικό αλλά κι από τους μετέχοντες, εάν πετύχει δηλαδή και γίνει αυτό που θέλουν οι Άραβες να συμμετάσχουν στο σόου το δικό μας, νομίζω πως δεν θα έχει επαναληφθεί τέτοια εκδήλωση.

Αλλά πέρα απ΄ αυτό θα υπάρξουν κι άλλες δράσεις, με αέρα και θάλασσα, που θα μείνει ο κόσμος πολύ ευχαριστημένος… και θα γίνει θεσμός αυτή η κατάσταση, το air sea show πλέον από δω και πέρα. Τα οφέλη είναι πολλαπλά. Δηλαδή και μόνο που γινόμαστε το σημείο προορισμού μέσα από το ίντερνετ, έχει το Καβάλα air show έχει γίνει το δεύτερο σε χτυπήματα εκεί που αναρτάται. Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να βλέπουν την πόλη μας, και η διαφήμιση που πετυχαίνεται με αυτόν τον τρόπο είναι πάρα πολύ μεγάλη».

 

Διαβάστε επίσης