• 8 Μαΐου 2024,

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός στη Δημωφέλεια

 Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός στη Δημωφέλεια

Συνεδρίαση το απόγευμα της Δευτέρας για πρώτη φορά το 2013 το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Δημωφέλεια. Ήταν μία συνεδρίαση όπου συζητήθηκε πολύ το θέμα του προϋπολογισμού της επιχείρησης για το 2013.

Συζητήθηκαν κι άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα η πρόσληψη εποχιακού προσωπικού, που θα εργασθεί για οκτώ μήνες, πραγματοποίηση εκδηλώσεων όπως το μίνι μπάσκετ κ.λ.π.

Ο προϋπολογισμός της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ για το 2013, έχει ύψος 5.600.000 ευρώ, Είναι περίπου ίδιος με τον προϋπολογισμό του 2012.

Τα έξοδα υπολογίζονται στα 4.400.000 ευρώ κι οι επενδύσεις στο 1.200.000 ευρώ.

Ειδικά αναφέρονται δαπάνες για το αεροπορικό σόου, 70.,000 ευρώ και για το φεστιβάλ Φιλίππων 50.000 ευρώ.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως τι θα γίνει με τις εκδηλώσεις των Ελευθερίων, του Κοσμόπολης, ακόμα και με το φεστιβάλ Φιλίππων, όπως επίσης και στο φεστιβάλ στο περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας.

Είναι εκδηλώσεις στις οποίες η Δημωφέλεια θα δράσει σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας. Γενικά η Δημωφέλεια ζητά για την υλοποίηση του προϋπολογισμού της φέτος, τη συνδρομή του Δήμου Καβάλας.

Στο μεταξύ στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε η 26η διοργάνωση του μίνι μπάσκετ. Το πρωτάθλημα μίνι μπάσκετ δημοτικών σχολείων υπό την αιγίδα της Δημωφέλειας αρχίζει στις 2 Μαρτίου και οι αγώνες ολοκληρώνονται στις 9 Ιουνίου. Η διοργάνωση φέτος έχει προϋπολογισμό 40.000 ευρώ.

Για τον προϋπολογισμό του 2013, ο πρόεδρος της Δημωφέλειας Στέλιος Σχοινάκης, είπε τα εξής:

 

«Ο προϋπολογισμός της Δημωφέλειας δε μπορεί να μην είναι αναπτυξιακός. Ο σκοπός μας είναι, παρόλο τους χαλεπούς καιρούς που περνάμε να έχουμε ένα όραμα ανάπτυξης σ΄ όλες τις αρμοδιότητες της επιχείρησης και προς αυτήν την κατεύθυνση φτιάξαμε και τον προϋπολογισμό μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την αρωγή του Δήμου Καβάλας και των συνεργατών μας θα μπορέσουμε για άλλη μία χρονιά ν΄ ανταπεξέλθουμε στο εύρος των δραστηριοτήτων μας και να έχουμε αντίστοιχες επιτυχίες όπως τις περσινές».

 

 

==

 

 

 

Διαβάστε επίσης