• 17 Μαΐου 2024,

Σήμερα η κρίσιμη μέρα για τις πληρωμές – Περιμένει τη βοήθεια του κόσμου με Ολυμπιακό Βόλου

 Σήμερα η κρίσιμη μέρα για τις πληρωμές – Περιμένει τη βοήθεια του κόσμου με Ολυμπιακό Βόλου

Οι παίκτες του ΑΟΚ επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και περιμένουν καλά… μαντάτα.

Τα μαντάτα έχουν να κάνουν με τις πληρωμές. Ο Κώστας Τσαλίκης χειρίζεται το θέμα και σήμερα θα βρεθεί στην Αθήνα. Μάλιστα το πιθανότερο είναι να έχει συνάντηση με τους υποψήφιους που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, οι παίκτες πρέπει να πληρωθούν. Κάνουν υπομονή εδώ και πολύ καιρό. Επίσης και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το ιδανικό θα είναι η ομάδα να πάει χωρίς προβλήματα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Να έχουμε πληρωμές μέχρι την Κυριακή. Ο Τσαλίκης μάλλον θα επιστρέψει την Πέμπτη από την Αθήνα. Εκεί θα κριθούν όλα.

Είναι ένα κρίσιμο διήμερο για τη λειτουργικότητα της ομάδας.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Εκτός αυτών ο ΑΟΚ περιμένει για πρώτη φορά φέτος σε τόσο μεγάλο βαθμό τη βοήθεια του κόσμου. Περιμένει τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν την προσπάθεια, αφού η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες αλλά και τη γενικά καλή εικόνα που δείχνει τον τελευταίο καιρό.

*Ετοιμάζει τα πλάνα του ο Παπαδόπουλος

Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ξεκίνημα του Β` Γύρου, είναι οριακό για τον ΑΟΚ. Βέβαια υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη αλλά με νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, θα γίνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την είσοδο στην πρώτη επτάδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος περιμένει τον Κοτίτσα για να τον επαναφέρει στη βασική ενδεκάδα ενώ ο Πλιάγκας είναι τραυματίας και υπάρχει ερωτηματικό για το αν θα προλάβει να παίξει απέναντι στο Βόλο.

Ο Εν Ντιαγιέ αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους στο ματς με τα Γιαννιτσά. Πήρε άδεια και λογικά θα επιστρέψει σήμερα η αύριο.

Η ψυχολογία μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Απλά θα γίνει καλύτερη αν όλα πάνε καλά με τις πληρωμές.

*Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Κυριακάτικος αντίπαλος του ΑΟΚ, προετοιμάζεται χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Σήμερα θα παίξει φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Ο προπονητής Σάββας Παντελίδης υπολογίζει τον Κατσιαρό ενώ ο Ολίσε που αντικαταστάθηκε με την Καλλονή δε φαίνεται να έχει κάτι το σοβαρό. Επίσης ο Ματίας Μπολάτι φαίνεται να ξεπερνάει το πρόβλημα στους κοιλιακούς- προσαγωγούς και ίσως είναι στην αποστολή του Βόλου για την Καβάλα.

Η Θεσσαλική ομάδα αναμένεται να έχει πάνω από 200 φιλάθλους στο πλευρό της, στο ματς της Κυριακής.

 

Διαβάστε επίσης