• 6 Μαΐου 2024,

Αλλαγές προανήγγειλε ο Βασίλης Κελεμένης αλλά και ανοιχτή συγκέντρωση

 Αλλαγές προανήγγειλε ο Βασίλης Κελεμένης αλλά και ανοιχτή συγκέντρωση

Χθες το πρωί έκανε δηλώσεις στους 93,7 ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ, Βασίλης Κελεμένης. Οι δηλώσεις του παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον αφού μίλησε για αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ομάδα ενώ ανακοίνωσε την ανοιχτή συγκέντρωση που ετοιμάζει για τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, η διοικούσα επιτροπή στο ξενοδοχείο « Lusy». Σημειώνουμε ότι χθες το βράδυ θα συνεδρίαζε η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ εκτός αν έπαιρνε αναβολή για την Τετάρτη, λόγω ασθένειας του Λάκη Χατζηαποστολίδη.

Πιο αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Κελεμένη.

*Για τις συνέπειες και την επόμενη μέρα μετά την  ήττα μέσα στην Κρύα Βρύση  « Πρέπει να αλλάξουν πράγματα. Πρέπει να κάνουμε κινήσεις διορθωτικές, όσο μας επιτρέπουν όλα τα υπόλοιπα. Η δυναμική που έχουμε τώρα σαν ομάδα της Καβάλας, είναι μια συγκεκριμένη δυναμική, βάζοντας και το οικονομικό. Περίμενα απ` αυτά τα παιδιά, κάτι καλύτερο. Δε μας το βγάζουν στο γήπεδο. Στηρίζαμε τον Ανυφαντάκη για να κάνει ένα διαφορετικό μοντέλο. Τελικά ο Ανυφαντάκης έφυγε. Υπάρχει πραγματικά πρόβλημα. Το πρόβλημα το λύνεις, διαλύοντας μια ομάδα; Είμαστε στη 5η θέση και αν θα πάμε σ` ένα μοντέλο: « ότι εσύ πρέπει να φύγεις, γιατί δεν έκανες σωστά τη δουλειά σου» η ομάδα θα διαλυθεί. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε μια υγεία ως διοίκηση. Είμαστε ενωμένοι στη διοίκηση και δεν υπάρχει καμία παρέμβαση στο τεχνικό τιμ. Μόνοι τους ενεργούν. Είπαμε να κρατήσουμε ένα νέο παιδί τον Γιώργο Γουνελά μετά τη φυγή του Ανυφαντάκη. Δεν κρίνεται ακόμη. Είναι άδικο να τον κρίνουμε σε δυο ματς. Η αποχή έκανε κακό στην ομάδα. Περιμένουνε να δούμε το επόμενο ματς. Σίγουρα θα παρθούν κάποιες αποφάσεις. Θα κοιτάξουμε πρώτα απ` όλα να κρατήσουμε καλό το κλίμα της ομάδας. Αυτό μας ενδιαφέρει. Αυτή τη στιγμή τα αποδυτήρια βγάζουν υγεία. Θα δούμε και το μεταγραφικό επίπεδο.

*Για το αν ο ΑΟΚ πάρει καινούριο προπονητή: « Δεν την περιμέναμε αυτή την ήττα, άρα κάτι θα αλλάξει. Κάτι θα αλλάξει. Συνετά θα σκεφτούμε και όλα έχουν να κάνουν με το μπάτζετ της ομάδας.  Εμείς δεν είμαστε βαρέλι, δίχως πάτο. Υπήρχε κάποιος σχεδιασμός. Ότι και να κάνουμε θα το κάνουμε για το καλό της ομάδας. Χάνουμε τον ύπνο μας. Δεν αξίζει ο ΑΟΚ, να χάνει από την Κρύα Βρύση. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

*Για το αν γίνονται σχέδια για τη νέα χρονιά, από τους επιχειρηματίες της διοικούσας επιτροπής: « Τα πιο πολλά σχέδια είναι για του χρόνου.  Από τη στιγμή που ο Αρης έμεινε στην κατηγορία με τη δυναμική που έχει ήταν πολύ δύσκολο.  Μάλιστα προγραμματίζουμε μια συγκέντρωση για όλους τους Καβαλιώτες που αγαπάνε την ομάδα για τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου. Να μαζευτούμε να αλλάξουμε ιδέες και τρόπους. Να πάμε το καραβάκι εκεί που μπορεί να απλώσει τα πόδια του. Με κάποιες διορθωτικές αλλαγές, είναι το μόνο μοντέλο, αυτό που έχει στηθεί από πέρσι,  που μπορεί να προχωρήσει, αυτή τη στιγμή στον ΑΟΚ. Πολύ δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος που θα έρθει να ρίξει πολλά λεφτά. Πολλές ομάδες θα πάνε στην καταστροφή. Θέλουμε μια ομάδα που να είναι καθαρή. Να κοιτάω τον άλλον  που έρχεται στο γήπεδο, στα μάτια. Θα κάνουμε μια ενημέρωση, σαν διοικούσα για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα στην ομάδα. Κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει πιο συχνά. Γίνεται πάντως μια προσπάθεια διαφορετική και πρέπει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης