• 25 Απριλίου 2024,

Αλλαγή κατεύθυνσης για Σίμονς

 Αλλαγή κατεύθυνσης για Σίμονς

Τελικά η επιστροφή του Σέντρικ Σίμονς στο στρατόπεδο της Ενωσης, μάλλον πρέπει να αποκλειστεί. Η διοίκηση της ΚΑΕ φαίνεται ότι δε θα περιμένει την οριστική απόφαση του Αμερικανού σέντερ που δίνει προτεραιότητα στο ΝΒΑ.

Αυτή την εποχή μάλιστα προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στους Γιούτα Τζαζ.

Ο Σίμονς επίσης είναι μεταγραφικός στόχος και μεγάλων Ελληνικών ομάδων. Παναθηναϊκός και κυρίως ο Ολυμπιακός, εξετάζουν την απόκτηση του πρώην παίκτη της Ενωσης που πέρυσι αγωνίστηκε στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Εστουδιάντες. Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι για την απόκτηση του Σίμονς αλλά τελικά το φλερτ ανάμεσα στις δυο πλευρές, δεν είχε καταλήξει σε γάμο.

Ο Σίμονς σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί στο ΝΒΑ, θα ψάξει την τύχη του στην Ευρώπη. Η Ενωση δε είναι διατεθειμένη να μπει στη λογική να περιμένει τον Σίμονς. Πριν από λίγο καιρό φαινόταν σίγουρη η επιστροφή του, αφού και ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Καβάλα. Τώρα τα δεδομένα αλλάζουν, μέρα με τη μέρα.

*Οριστικά τέλος ο Πάσαλιτς

Ένα μικρό ανοιχτό παράθυρο που υπήρχε για να παραμείνει στο ρόστερ ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, έκλεισε… οριστικά. Ο Βόσνιος πλέι μέικερ οριστικά αποτελεί παρελθόν από την Καβαλιώτικη ομάδα. Κάτι τέτοιο αναμενόταν από τη στιγμή, που δε ήταν ο ίδιος διατεθειμένος να πάρει λιγότερα χρήματα από τον πρώτο χρόνο. Ο Πάσαλιτς μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του σε Ευρωπαϊκό σύλλογο εκτός αν προκύψει κάτι διαφορετικό με καλή πρόταση από το Ελληνικό πρωτάθλημα, όπου πλέον είναι πολύ γνωστός για τις ικανότητες του.

*Δε καίγεται για Τσαϊρέλη

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι στη μεταγραφική λίστα του Κρις Χουγκάζ, αλλά όσο περνάνε οι μέρες οι άνθρωποι της Ενωσης φαίνεται ότι δε καίγονται και τόσο πολύ για την απόκτηση του πρώην παίκτη του ΑΡΗ.

Ο Τσαϊρέλης εξετάζει και άλλες προτάσεις και καθυστερεί να δώσει απάντηση στο ενδιαφέρον της Ενωσης, που και σε αυτή την περίπτωση δε θα περιμένει και πολύ. Το πιθανότερο είναι να μην αποκτηθεί ο συγκεκριμένος καλαθοσφαιριστής.

Αντίθετα τα πράγματα είναι διαφορετικά για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, που πάντοτε ενδιαφέρει την Ενωση.

*Ανακοινώνει μια η δυο μεταγραφές

Η Ενωση πάντως είναι έτοιμη να ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα μια η δυο μεταγραφές.

Τα ονόματα δεν έχουν βγει προς τα έξω αλλά μάλλον θα είναι Έλληνες.

Δεν αποκλείουμε να ανακοινωθούν παίκτες που έλαβαν μέρος στο καμπ, στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Κύπριος Νίκος Στυλιανού που πριν μερικά χρόνια αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο και πέρυσι στην ΑΕΚ Λάρνακας και ο Δημήτρης Καλαμπάκας που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης