Η Μεγάλη Τρίτη της απόφασης

 Η Μεγάλη Τρίτη της απόφασης

Η Μεγάλη Τρίτη της απόφασης

Τελικά οι φήμες ότι θα βγει η απόφαση της κατηγορίας για ΑΟΚ, Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή πριν την Τρίτη όπου συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, δεν επαληθεύτηκαν. Πάμε οριστικά για απόφαση αύριο Τρίτη.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ φαίνεται ότι θα επικυρώσει την απόφαση για συμμετοχή στη Football League στη νέα αγωνιστική σεζόν, των τριών ομάδων που προαναφέραμε.

Επίσης το ίδιο θα γίνει από το υπουργείο πολιτισμού.

*Ποια λεπτομέρεια απέμεινε

Η βασική λεπτομέρεια που απέμεινε είναι να δεχτεί ο Γιάννης Ιωαννίδης, το αίτημα των ομάδων της FootBall League για περισσότερα χρήματα.

Τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα θέλουν αύξηση των εσόδων, από τη στιγμή που οι ομάδες από 18 θα γίνουν 21.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα γίνει αποδεκτό από τον Γιάννη Ιωαννίδη και δε θα σταθεί εμπόδιο για να παίξουν ΑΟΚ, Βόλος και Ηρακλής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

*Δεν πάει Αθήνα ο Τσοκτουρίδης

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης μάλλον δε θα ταξιδέψει Αθήνα για να παραστεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Κάτι τέτοιο δεν κρίνεται αναγκαίο. Αυτό δείχνει και τη σιγουριά που υπάρχει για τη Β` Εθνική. Οι άνθρωποι του ΑΟΚ περιμένουν την απόφαση με τη διαβεβαίωση ότι η ομάδα θα παίξει στη Β` Εθνική.

Ο Τσοκτουρίδης μόνο αν «στραβώσει» κάτι θα πετάξει για την πρωτεύουσα.

*Αυτή την εβδομάδα ο προπονητής

Αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής του ΑΟΚ.

Ισως το όνομα του, να αποτελέσει και μια έκπληξη. Δεν έχει βγει το παραμικρό προς τα έξω. Οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν τις επαφές με Έλληνες και ξένους προπονητές. Προτεραιότητα έχουν τα ονόματα από την Ελλάδα που γνωρίζουν και την πραγματικότητα. Δεν αποκλείουμε ξένο προπονητή αλλά μάλλον θα είναι έκπληξη.

*Ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ

Εκτός από το γεγονός ότι ο προπονητής μάλλον θα είναι Έλληνας, στο ρόστερ ο νέος ΑΟΚ θα έχει και πολλούς Έλληνες παίκτες.

Ποδοσφαιριστές που θα γνωρίζουν την κατηγορία και μάλιστα καλά ονόματα ακόμη και με συμμετοχές στη Σουπερ Λιγκ. Από τη ξένη αγορά θα γίνουν προσεκτικές επιλογές, ενώ ήδη υπάρχουν προτάσεις από μάνατζερ.

Οσον αφορά το ρόστερ, πολλά θα κριθούν και από τις επιλογές που θα έχει ο νέος προπονητής. Δεν αποκλείουμε να προτείνει την απόκτηση παικτών, που ό ίδιος γνωρίζει η έχει συνεργαστεί μαζί τους.

Η ομάδα θα «τρέξει» μετά την Τρίτη. Πρώτα η απόφαση και μετά η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων, που μπορεί κιόλας να έχουν κλείσει.

Απλά δεν ανακοινώνονται για ευνόητους λόγους.

Τάσος Πατσίδης

 

Διαβάστε επίσης