Ανακοινώνει Λιόλιο και ένα μέσο – Περιμένει Γκονζάλες – Μποτωνάκη

 Ανακοινώνει Λιόλιο και ένα μέσο – Περιμένει Γκονζάλες – Μποτωνάκη

Αν ο ΑΟΚ αποκτήσει τους Καρλόπουλο- Γκονζάλες μεσοεπιθετικά θα έχει μια σουπερ εξάδα, που θα είναι πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.

Ο Δέντσας που ήρθε από τον Εθνικό Σερρών, ο Παππάς που παρέμεινε, ο Δουμάνης από την Επισκοπή και ο Καζάκης από τον Αιγινιακό, σαφώς είναι μέχρι τώρα το βαρύ πυροβολικό.

Αν προστεθούν σε αυτούς ο Καρλόπουλος και ο Γκονζάλες, ο ΑΟΚ αλλάζει επίπεδο.

Είναι δύσκολες περιπτώσεις, ειδικά του Γκονζάλες αλλά δεν αποκλείουμε να και ο Αργεντινός με Ισπανικό διαβατήριο, να φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ.

Ο Γκαστόν Γκονζάλες είναι γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου του 1988 στην Αργεντινή. Πριν έρθει στη χώρα μας αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Πλατένσε. Στην Ελλάδα ήρθε το 2011 για λογαριασμό του Πλατανιά. Τον Ιούλιο του 2013 μεταγράφηκε στην Επισκοπή.

Έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλων Σμύρνης το Γενάρη του 2015, ενώ τα Τρίκαλα ενδιαφέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα για την απόκτηση του. Επίσης και ο ΟΦΗ θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του.

*Επιμένει για Λιόλιο

Ο ΑΟΚ επιμένει για την απόκτηση του Νίκου Λιόλιου, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Αρη Θεσσαλονίκης.

Είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού και είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η απόκτηση του στην διάρκεια της ημέρας.

*Ανοιχτό για Μποτωνάκη

Το σήριαλ Μποτωνάκη φαίνεται ότι θα συνεχιστεί για 2-3 μέρες ακόμη. Ο υψηλόσωμος στόπερ δεν αποκλείουμε τελικά να έρθει στην Καβάλα.

Η υπόθεση της μεταγραφής του, παραμένει ανοιχτή. Ο Κρητικός αμυντικός αφήνει παράθυρο να έρθει και γι` αυτό προς το παρόν ο ΑΟΚ. δεν έχει κάνει άλλη κίνηση για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

 

 

 

Διαβάστε επίσης