Αναμένουμε έκρηξη ανάπτυξης

 Αναμένουμε  έκρηξη ανάπτυξης

Άντε και καλή σαρακοστή αγαπητοί μου αναγνώστες αφού έχει ξεκινήσει η περίοδος της νηστείας που θα μας οδηγήσει στις άγιες ημέρες του ΠΑΣΧΑ που σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα θα φέρουν μαζί τους και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ελληνικής οικονομίας.
Πρώτα θα γιορτάσουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ελληνικής οικονομίας και μετά θα αναμένουμε την έκρηξη της ανάπτυξης αφού το κλίμα στην Ελλάδα θα αλλάξει ριζικά και οι θετικές αντιδράσεις θα είναι αλυσιδωτές.

Το οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας απο τοξικό θα μετατραπεί σε παράδεισο και θα σπεύσουν οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες  και εταιρίες κολοσσοί απο όλο τον κόσμο να έρθουν στην Ελλάδα για να επενδύσουν, να στήσουν επιχειρήσεις και να πληρώνουν μετά τον κώλο τους σε φόρους.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες ποιός θα επιλέξει να έρθει σε μια χώρα που η φορολογία μαζί με τα υπόλοιπα έξοδα φτάνει στο 60% των εσόδων ;

Μόνο κάποιος τρελός.

Αντι να ασχοληθούμε με τις ελάχιστες υγιείς επιχειρήσεις που έχουν απομείνει  και κοιτάνε και αυτές  να φύγουν απο την Ελλάδα γιατί δεν αντέχουν τις συνεχόμενες φοροκαταιγίδες ασχολούμαστε με θεωρίες με σενάρια που θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Η ζημιά που έχει γίνει μετά το 2008 στην Ελλάδα δεν πρόκειται να διορθωθεί τόσο γρήγορα όσες ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ και να γίνουν.

Μπορεί ο Τσίπρας να φτάσει στην πολυπόθητη μείωση του χρέους που τουλάχιστον θα απομακρύνει απο την χώρα αυτό το κλίμα αβεβαιότητας αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι ξαφνικά θα γίνουμε και ο επίγειος παράδεισος των επενδύσεων.

Για να έρθει κάποιος να επενδύσει στην Ελλάδα θα σημαίνει οτι η φορολογία στην Ελλάδα τον ευννοεί περισσότερο απο οτι στην χώρα του και καταλαβαίνετε οτι αυτό δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση αφού η Ελλάδα μετά απο 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ φορολογικά τουλάχιστον είναι μια χώρα αφιλόξενη.

Τώρα όσο αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει συμφωνία μέσα στον Μάρτιο και ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου έτσι ώστε ο Απρίλιος να είναι ο μήνας της αξιολόγησης που θα μπορέσει να ανοίξει τον δρόμο για την έναρξω των συζητήσεων για την μείωση του χρέους.

Αυτός είναι ο προγραμματισμός της κυβέρνησης και για τον λόγο αυτό τα οικονομικά επιτελεία της κυβέρνησης αφήσανε στην άκρη τις λαγάνες και πλακωθήκανε στα ραντεβού με τους εκπροσώπους των θεσμών προκειμένου να προχωρήσουν τις συζητήσεις και να έρθουν πιο κοντά σε μια συμφωνία που θα βγάλει την ελληνική κυβέρνηση απο την γωνία αφού έχει να αντιμετωπίσει εκτός απο το ασφαλιστικό και το προσφυγικό που παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις αφού κάθε μέρα που περνάει αυξάνεται ολοένα και περισσότερο ο αριθμός των εγκλωβισμένων στην χώρα μας προσφύγων.

Στην Ειδομένη βρίσκονται περίπου 20.000 χιλιάδες πρόσφυγες ενώ σε όλη την χώρα θα πρέπει να είναι περισσότεροι απο 50.000 χιλιάδες.

Τώρα όσο αφορά τον καιρό φαίνεται οτι απο σήμερα Τρίτη ο καιρός βελτιώνεται και η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά αφού μέχρι και το Σάββατο θα έχουμε και πάλι τις πιο θερμές ΄ώρες της ημέρας κάτι 14άρια να μας προκαλούν ανοιξιάτικα.

Φαίνεται οτι αυτό το κύμα κακοκαιρίας που επηρέασε την χώρα μας το τριήμερο της ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ θα είναι και το τελευταίο σοβαρό για φέτος τον χειμώνα.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης