• 17 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ: Μόνο νίκη σήμερα με Απόλλων Καλαμαριάς – Νέστος: Χωρίς Σγκούρι, επιστρέφει ο Κούτεφ – Βυζάντιο: Δεν υπολογίζεται ο Κάπατζης, αμφίβολοι Δαγκούλης- Τερζίδης

 ΑΟΚ: Μόνο νίκη σήμερα με Απόλλων Καλαμαριάς – Νέστος: Χωρίς Σγκούρι, επιστρέφει ο Κούτεφ – Βυζάντιο: Δεν υπολογίζεται ο Κάπατζης, αμφίβολοι Δαγκούλης- Τερζίδης

ΑΟΚ: Μόνο νίκη σήμερα με Απόλλων Καλαμαριάς

Ο ΑΟΚ θέλει σήμερα επειγόντως τρίποντο με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο «Ανθή Καραγιάννη».  Το ζητούμενο να φτάσει στους 40 βαθμούς, διαφορετικά θα έχει πρόβλημα ακόμη και με την παραμονή του. Κακά τα ψέματα.  Τα περιθώρια στενεύουν, από τη στιγμή που ΑΟΚ, αγνοεί τη νίκη σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια με Αγιονέρι(εκτός), Λαγκαδά(εντός) και Νέστο(εκτός).  Για το σημερινό παιχνίδι, ο Γιάννης Ταουσιάνης υπολογίζει τους Μπάτζιο, Ασημάκη που εξέτισαν τις ποινές τους, όχι όμως τους τραυματίες Λίτσκα, Μπρατσιάνι. Αναφορικά με τη ενδεκάδα, ο Μπάτζιος θα επανέλθει στο κέντρο της άμυνας αλλά δεν αποκλείουμε και άλλες αλλαγές, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.  Μάλλον θα διατηρηθεί η ίδια τριάδα στο χώρο της μεσαίας, με Παληγεώργο, Δέντσα, Γρηγόρη Παπαδόπουλο.  Ο Μπαντάνης «κουβαλάει» πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με Νέστο και είναι αμφίβολος για το σημερινό ματς. Στην επίθεση, Παππάς, Γιαλαμής, Πτηνόπουλος και Δουμάνης, διεκδικούν τις τρείς θέσεις. Υπολογίζονται ακόμη και οι: Κυφωνίδης η Συνοδινός, Μπλιός, Κυγάης,  Ασημάκης,  Θωμαϊδης, Νταμπανλής,  Αδαμαντίου.  Η προετοιμασία του ΑΟΚ ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, αφού οι παίκτες αρχικά είδαν βίντεο.

*Θα βρει απέναντι του, Αμβρόσιο και Κανούλα

Στον Απόλλων Καλαμαριάς, αγωνίζονται δυο πρώην παίκτες του ΑΟΚ. Ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος και ο Σάκης Κανούλας. Μάλιστα και οι δυο ήταν στο ρόστερ του καλοκαιριού αλλά έφυγαν από την ομάδα, πριν το Γενάρη. Ο Αμβρόσιος που δεν αγωνίστηκε στο ματς που πέρασε με τον Αρη, είχε 2 συμμετοχές ενώ ο Κανούλας 12 συμμετοχές και 2 γκολ.    Πέρσι ο Αμβρόσιος είχε 14 συμμετοχές και ο Κανούλας 25 συμμετοχές και 10 γκολ.

*Τι έγινε στο ματς του Α` γύρου

Ο ΑΟΚ στο παιχνίδι του Α` γύρου στην Καλαμαριά, είχε κάνει μια επιβλητική εμφάνιση, κερδίζοντας με 5-1. Η καλύτερη εκτός έδρας παρουσία, μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Τότε ήταν ακόμη προπονητής ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Στο 6` ο Μωυσίδης με πέναλτι, έκανε το 1-0 για την Καλαμαριά. Η συνέχεια ανήκε στον  ΑΟΚ. Στο 16` ο Πτηνόπουλος το 1-1, στο 21` με πέναλτι ο Παπαδόπουλος το 1-2, στο 62` ο Ασημάκης το 1-3, στο 68` ο Δουμάνης το 1-5 και το 1-5 ο Καζάκης στο 90`. Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΑΟΚ.

Διαιτητές: Δραγάτης, Γούτας, Χριστάκογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής) Συνθέσεις Απόλλων Καλαμαριάς Κωνσταντίνου, Μπουλγουρίδη, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Μωυσίδης, Κουκουλέκης, Μουτζούρης (40’ Αθανασιάδης), Μάντζιος, Παπαδημητρίου, Προβατίδης, Τσαούσης (46’ Μήτσικας).

ΑΟ Καβάλας Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Παληγεώργος (78’ Κανούλας), Παπαδόπουλος, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος (50’ Ασημάκης), Δουμάνης (75’ Τουμανίδης), Καζάκης.

Νέστος: Χωρίς Σγκούρι, επιστρέφει ο Κούτεφ

Ο Σγκούρι συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τη σημερινή αναμέτρηση του Νέστου, στο γήπεδο των Αμπελοκήπων. Η ομάδα της Χρυσούπολης, είναι το φαβορί για την κατάκτηση των 3 βαθμών, έστω και χωρίς τον πρώτο της σκόρερ.  Ο Σάκης Παπαβασιλείου υπολογίζει τον Ντανιέλ Κούτεφ που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα.  Θα παίξει στα πλάγια ενώ στην επίθεση θα παραμείνουν ο Μελισσόπουλος και ο Λαζαρίδης εκτός αν προτιμηθεί ο Δεσύλλας.  Στη μεσαία γραμμή τέσσερεις ποδοσφαιριστές, διεκδικούν τρεις θέσεις: Τσίτσης, Αβογιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι. Στην άμυνα δεν αλλάζει κάτι: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγούρας, Μκρτσιάν, Σεφερίδης. Υπολογίζονται ακόμη και οι: Χατζηνικολής, Γαμβρέλης, Λάσπατζης, Μαρκάκης.  Εκτός αποστολής οι τραυματίες, Βλάχος, Κουτσούμπας.

Βυζάντιο: Δεν υπολογίζεται ο Κάπατζης, αμφίβολοι Δαγκούλης- Τερζίδης

Το Βυζάντιο με νίκη σήμερα κόντρα στη Κρύα Βρύση, κλειδώνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του.  Είναι το δεύτερο συνεχόμενο κομβικό παιχνίδι μετά το τρίποντο με τον Καμπανιακό, την Κυριακή που μας πέρασε.  Ο Γιάννης Ιωαννίδης υπολογίζει τον Σαράντη Τοπάλη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Αντίθετα σ` ένα ακόμη παιχνίδι θα απουσιάσει ο Κάπατζης που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.  Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Δαγκούλη αλλά και του Τερζίδη, που τραυματίστηκαν στο ματς με τον Καμπανιακό. Ο Πόπτσης έχει ένα μικροτραυματισμό αλλά θα παίξει κανονικά, στη θέση του στόπερ. Σίγουροι επίσης για την ενδεκάδα θεωρούνται οι: Καγκελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Τσίλογλου, Πόπτσης .  Θέση διεκδικούν  ο Κονσταντίνι και ο Μπονέρης.  Υπολογίζονται ακόμη και οι: Μώραλης, Περσίδης, Τουνγκελίδης, Παντελίδης, Δημητριάδης.

*Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της Γ` Εθνικής(1ο όμιλος)

Με προβλήματα συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα  Τετάρτη 16/03 καθώς αρκετές ομάδες του 1ου ομίλου αγωνίζονται στον θεσμό του Κυπέλλου ερασιτεχνών.

Οι διαιτητές στα παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν είναι;

Καμπανιακός-Θύελλα Φιλώτα
Παρχαρίδης, Τσακίρης, Χασιώτης (Δράμας)
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Απόλλων Κρύας Βρύσης
Δημητριάδης (Χαλκιδικής),Σκούρας, Συμεωνίδης (Μακεδονίας)
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Νέστος Χρυσούπολης
Τσιτσανούδης, Ακριβό, Νίκζας (Λάρισας)
ΑΟ Καβάλας-Απόλλων Καλαμαριά
Δρακίδης, Γκιόση, Καρακασίδης (Θράκης)
ΑΡΗΣ-Κοζάνη
Σιδερίδης (Καστοριάς) Κεσίσολου, Μίσκος (Πέλλας)
Τα παιχνίδια
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Εβρος Σουφλίου,

Εορδαϊκός -Δόξα Δράμας, Εθνικός Αγιονερίου-ΑΠΕ Λαγκαδά ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ.

Διαβάστε επίσης