• 19 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ: Προπόνηση για τρεις οι άλλοι ρεπό – Νέστος: Χωρίς Γκατζολάρι και Παπαδάτο με Αρη – Βυζάντιο: Επιστρέφει ο Αποστόλου, υπολογίζεται ο Τοπάλης, χωρίς Γαλακτερό

 ΑΟΚ: Προπόνηση για τρεις οι άλλοι ρεπό  – Νέστος: Χωρίς Γκατζολάρι και Παπαδάτο με Αρη – Βυζάντιο: Επιστρέφει ο Αποστόλου, υπολογίζεται ο Τοπάλης, χωρίς Γαλακτερό

ΑΟΚ: Προπόνηση για τρεις οι άλλοι ρεπό
Χθες το πρωί κάτω υπο την επίβλεψη του Γιώργου Γουνελά, προπονήθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη», ο Γιώργος Παληγεώργος, ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι και ο Γιώργος Λίτσκας. Από αυτούς τους τρείς, υπολογίζεται για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λαγκαδά, μόνο  ο Παληγεώργος.  Οι υπόλοιποι παίκτες του ΑΟΚ, χθες είχαν ρεπό. Σήμερα θα επανέλθουν στις προπονήσεις, ουσιαστικά ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς που έρχεται. Ο Σταματόπουλος επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, όμως θα απουσιάσει ο Δέντσας που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.   Ο Ασημάκης με πρόβλημα στον προσαγωγό, θα δοκιμάσει στα μέσα της εβδομάδας να ανεβάσει ρυθμούς.

Νέστος: Χωρίς Γκατζολάρι και Παπαδάτο με Αρη

Ο Σάκης Παπαβασιλείου έπιασε δουλειά το μεσημέρι της Δευτέρας στο στρατόπεδο του Νέστου και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, στο ντέρμπι της Κυριακής, μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Αρη.  Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπολογίζονται ο Κώστας Παπαδάτος και ο Λάζαρος Γκατζολάρι, που αποβλήθηκαν στον τελικό κυπέλλου με τον Ηρακλή. Αντίθετα επανέρχεται αφού εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αντώνης Σγκούρι. Μάλλον δεν προλαβαίνει και το Κυριακάτικο ματς, ο Αλέξης Βλάχος. Στο προπονητικό τιμ της ομάδας παρέμεινε ο Γιάννης Κασκαμπανιώτης, στη θέση του γυμναστή.

Βυζάντιο: Επιστρέφει ο Αποστόλου, υπολογίζεται ο Τοπάλης, χωρίς Γαλακτερό

Το Βυζάντιο πλέον κοιτάζει την επόμενη μέρα μετά την ήττα από την Αλεξανδρούπολη.

Το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, είναι εξίσου δύσκολο, με τον Γιάννη Ιωαννίδη να υπολογίζει δυο ακόμη ποδοσφαιριστές. Είναι ο Απόστολος Αποστόλου που εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών και επιστρέφει στην ενδεκάδα, καθώς και ο Σαράντης Τοπάλης που είναι έτοιμο το δελτίο του.   Αντίθετα δεν θα δώσει το «παρών» του, ο Δημήτρης Κάπατζης που δεν έχει αποθεραπευτεί 100%.  Σημαντική απώλεια για το ματς της Κυριακής, ο Μιχάλης Γαλακτερός που συμπλήρωσε κάρτες. Ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής, για την ήττα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που έβαλε σε μπελάδες το Βυζάντιο, τονίζοντας τα εξής : « Το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο που έχουμε κάνει. Δυστυχώς πληρώσαμε την κακή εικόνα του πρώτου 15λεπτου. Στη συνέχεια τα παιδιά για 75 λεπτά, δείξανε χαρακτήρα και προσπαθήσανε σε μεγάλο βαθμό. Κάναμε αβίαστα λάθη, ήμασταν φλύαροι και αναποτελεσματικοί στο επιθετικό κομμάτι, ωστόσο δημιουργήσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πέναλτι. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε.  Συνεχίζουμε και είναι θέμα χρόνου, να βρούμε τον καλό μας ευατό. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια και το πρόγραμμα είναι καλό για μας».  Ο Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε για την απώλεια του Μπαρέτα από την επίθεση της ομάδας: « Σίγουρα στοιχίζει η απουσία του. Αυτό το γνωρίζαμε. Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα και να καλύψουμε το κενό που άφησε. Ωστόσο δεν είναι εύκολο. Ηρθαν κάποια παιδιά που δεν είναι εύκολο να προσαρμοστούν και να μπουν στο ρυθμό της ομάδας. Πήγε πολύ καλά με την Καλλιθέα και του ευχόμαστε τα καλύτερα και για τη συνέχεια. Πάντως αποδείχθηκε και την Κυριακή, ότι κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να αλλάξει η ψυχολογία»

 

Διαβάστε επίσης