• 19 Μαΐου 2024,

Καβάλα BC: Διήμερο ρεπό και φιλικό με τον Αρη Θεσσαλονίκης

 Καβάλα BC:  Διήμερο ρεπό και φιλικό με τον Αρη Θεσσαλονίκης

Η αποστολή της Καβάλας επέστρεψε οδικώς στη βάση της, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Οι παίκτες πήραν διήμερο ρεπό από τον Στιβ Γιατζόγλου και θα επιστρέψουν την Πέμπτη, στις προπονήσεις.  Η Ενωση ενδεχομένως να δώσει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο με τον Αρη Θεσσαλονίκης. Η έδρα δεν έχει οριστεί ακόμη.
*Έβγαλε το γύψο ο Ταπούτος
Ο Χρήστος Ταπούτος έβγαλε το γύψο από το χέρι του, τη Δευτέρα που μας πέρασε και πλέον γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβει το ματς με το Ρέθυμνο. Δεν είναι εύκολο να παίξει και όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα, όπου θα επιχειρήσει να μπει στο διπλό της ομάδας. Με το Ρέθυμνο ο Γιατζόγλου φαίνεται ότι θα έχει στη διάθεση του και τους Δεμερτζή, Λίβα. Ο πρώτος δεν ήταν στην αποστολή με τον Ολυμπιακό ενώ ο δεύτερος συμμετείχε τυπικά. Η διακοπή τους βοηθάει να επανέλθουν.

*Δε γίνεται άλλη μεταγραφή

Η Ενωση θα πάει με το υπάρχον έμψυχο υλικό μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δε θα υπάρχει άλλη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας. Ο Γιατζόγλου πλέον περιμένει την επιστροφή των τραυματιών και όχι κάποια μεταγραφή.

*Τι λένε οι αριθμοί

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

*Με τον Λιόν Ουίλιαμς να μην κάνει θραύση στα ριμπάουντ όπως στις προηγούμενες εμφανίσεις του, η Καβάλα έμεινε στα 18 ριμπάουντ, έχοντας μόνο δύο περισσότερα από το αρνητικό ρεκόρ περιόδου που έχει ο Αρκαδικός από το ματς της 11ης αγωνιστικής με τον Κόροιβο (16).*Τους 100 πόντους ξεπέρασε ο Λασάν Κρομά έχοντας 10 κόντρα στον Ολυμπιακό. *Η Καβάλα έμεινε για 5η φορά φέτος χωρίς τάπα και ήταν η μόνη ομάδα στην στατιστική της οποίας δεν καταγράφηκε κόψιμο στην 21η αγωνιστική.

 

Διαβάστε επίσης