• 8 Μαΐου 2024,

Αποκτήθηκε ο Τούρκος Χακάν Ουκάν – Χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο

 Αποκτήθηκε ο Τούρκος Χακάν Ουκάν – Χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο

Μπορεί να μην έπαιξε στο φιλικό με την ομάδα του Φωστήρα, όμως ο Τούρκος Χακάν Ουκάν θεωρείται παίκτης του ΑΟΚ. Είναι 25 χρονών και παίζει στο κέντρο της άμυνας. Ο Ουκάν δοκιμάζεται εδώ και μερικές μέρες και έπεισε το προπονητικό τιμ, ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ. Θα είναι ο πρώτος Τούρκος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ. Πριν αγωνίστηκε αρκετές Γερμανικές ομάδες μικρών κατηγοριών: Βικτόρια Αμβούργου, Αλτόνα 93, Νιεντόρφερ και Πίνεμπεργκ.

*Το ρόστερ έως τώρα

Τερματοφύλακες: Γιαννίκογλου, Τιγγερίδης, Τιζάι.

Πλάγιοι αμυντικοί: Ρεβυθόπουλος, Βαλεριάνος, Παπαργυρίου, Χατζηλαζαρίδης.

Κεντρικοί αμυντικοί: Γκαρακλίδης, Ουκάν, Χόρτσας, Πόπτσης, Κονάτε, Καζάνας.

Αμυντικοί μέσοι: Ντουτσαρίδης, Καρλόπουλος, Γαβριηλίδης, Μπεθάρες, Ντομί.

Επιθετικοί μέσοι: Αρτσε, Κουρέλλας, Γαβαλάς.

Πλάγιοι επιθετικοί: Πάλλας, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Ντόσης, Τσιφλίδης, Γραμματικός, Ρασίντ, Δρίτας, Μαυρίδης, Αλεξανδρής.

Φορ: Αλεξίου, Θεοδωρίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Δεν αποκλείουμε κάποιες ακόμη μεταγραφές η ακόμη και να φύγουν ορισμένοι από το ρόστερ. Ο αριθμός μάλλον είναι μεγάλος. Πρόσφατα αποχώρησαν ο Καπνόπουλος, ο Τσομπανόπουλος και ο Κάπατζης. Ο Καπνόπουλος συνεχίζει στο Βυζάντιο Κοκκινόχωματος και ο Κάπατζης στον Αρη Ακροποτάμου.

*Χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο

Ο ΑΟΚ μετά το φιλικό με το Φωστήρα την Τετάρτη που μας πέρασε, δε θα δώσει κάποιο άλλο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα. Αυτό θα γίνει και τις επόμενες μέρες, ενώ ίσως πάρουν ένα ρεπό το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Ο Φέρνερ έβγαλε συμπεράσματα από το φιλικό με το Φωστήρα, ενώ θέλει να δουλέψει με τους παίκτες περισσότερο. Απόλυτα φυσιολογικό αφού η ομάδα χρειάζεται ομοιογένεια. Εχει παίκτες που είναι μαζί, μικρό χρονικό διάστημα.

*Εξελίξεις με τον ερχομό Τσάκα

Ο Βλάσης Τσάκας που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο ΑΟΚ, απουσιάζει αυτές τις μέρες στα Εμιράτα. Ο ερχομός του δρομολογείται για την Κυριακή. Οπότε από τη Δευτέρα περιμένουμε εξελίξεις σε διοικητικό αλλά και μεταγραφικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας διοίκησης αλλά και η εταιρεία που θα αναλάβει το μάνατζμεντ του ΑΟΚ.

Επίσης οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, που θα είναι προσιτές για τους φιλάθλους της ομάδας.

Στα μεταγραφικά εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

 

Ενωση: Πληροφορίες για τα διαρκείας στα γραφεία της ΚΑΕ

Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αλλά οι φίλοι της ομάδας που ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν τη θέση τους, πηγαίνοντας στα γραφεία της ΚΑΕ, στην Καλαμίτσα.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 60, 90, 120 Ευρώ. Τα V.I. P θα κοστίζουν 400 Ευρώ.

Διευκρινίστηκε ότι των 60 Ευρώ είναι και στην ευθεία εκτός πίσω από τις μπασκέτες. Τα 90 είναι στην ευθεία και τα 120 στις τρείς πρώτες σειρές.

Αγωνιστικά η Ενωση έδωσε το βράδυ της Τετάρτης παιχνίδι προπόνησης με το ΓΣΕ στην Ελευθερούπολη. Δεν κρατήθηκε το σκορ. Το Σαββατοκύριακο οι δυο ομάδες θα παίξουν στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Το πρώτο επίσημο ματς για την Ενωση είναι στις 14 Σεπτεμβρίου με το Λαύριο, για την Α` φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Πολύ δύσκολα θα γίνει άλλη προσθήκη στο ρόστερ αν και η ομάδα ίσως να χρειάζεται έναν ακόμη ψηλό.

Με τον ερχομό του προέδρου της ΚΑΕ Κώστα Παπακωνσταντίνου από το εξωτερικό, αναμένεται να γίνει και η παρουσίαση της νέας ομάδας.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης