Απομακρύνεται ο Αμβρόσιος από το ρόστερ – Επίσημη έναρξης της προετοιμασίας σήμερα στο «Ανθή Καραγιάννη»

 Απομακρύνεται ο Αμβρόσιος από το ρόστερ – Επίσημη έναρξης της προετοιμασίας σήμερα στο «Ανθή Καραγιάννη»

Σήμερα ξεκινάει ο ΑΟΚ, επίσημα την προετοιμασία του. Η πρώτη προπόνηση στο «Ανθή Καραγιάννη» στις 7 το απόγευμα.

Ένα νέο ξεκίνημα με στόχο το πρωταγωνιστικό ρόλο και την άνοδο σε επαγγελματική κατηγορία.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης παρέμεινε στη θέση του προπονητή και θα έχει άμεσους συνεργάτες τον Γιώργο Γουνελά που θα είναι ο γυμναστής της ομάδας και τους Κώστα Τσανάκαλη, Μωυσή Σπανίδη που θα είναι οι προπονητές τερματοφυλάκων.

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης παρέμεινε στη θέση του τεχνικού διευθυντή και ο Λάκης Χατζηαποστολίδης στη θέση του γενικού αρχηγού.

Δε θα δούμε σε σχέση με την περσινή πρεμιέρα τον Γιάννη Ισπυρλίδη αλλά και τους δυο ξένους, Ζουνίνιο, Πόποβιτς. Επίσης τους παίκτες που έχουν φύγει και τους αναφέρουμε πιο κάτω.

Τους περισσότερους, αφού μερικοί είχαν έρθει στην Καβάλα, το Γενάρη. Επίσης έχει αλλάξει ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής. Πέρσι το καλοκαίρι ήταν ο Σίμος Ανθουλάκης, φέτος είναι ο Θεόδωρος Μήτρας.

Το πάρε δώσε μέχρι στιγμής

Πήρε

Δουμάνη από Επισκοπή, Πτηνόπουλο από Εθνικός Νέου Αγιονερίου, Δέντσα από Εθνικό Σερρών, Μποτωνάκη από Επισκοπή, Κωνσταντινίδη από Αρη Ακροποτάμου.

Παρελθόν

Γκαρακλίδης(Δόξα Δράμας), Ιορδανίδης, Κοσμίδης, Μπίκας, Παρμαξίδης, Γαβριηλίδης(Πανθρακικός), Διαμαντίδης( Δόξα Δράμας), Μπαρέτας(Χανιά), Κανούλας, Μκριτσιάν(Χανιά),  Κρυστάλλης.

Παρέμειναν

Αθανασίου, Κυφωνίδης, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Μπαντάνης, Μπλιός, Καρίπογλου, Γ. Παπαδόπουλος, Ασημάκης, Παππάς, Μπρατσιάνι, Παντελίδης.

Ερωτηματικά

Βιτλής, Α. Παπαδόπουλος. Ο πρώτος φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με τον Πανσερραϊκό αλλά ο ΑΟΚ απαιτεί χρήματα από τη μεταγραφή του.

Ο δεύτερος δεν απάντησε το Σάββατο, στην πρόταση του ΑΟΚ και μάλλον απομακρύνεται από το να μείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Απόλλων Καλαμαριάς,  ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

 

*Έρχεται αριστερός πλάγιος αμυντικός

Μπορεί και σήμερα ο ΑΟΚ να ανακοινώσει την απόκτηση, αριστερού πλάγιου αμυντικού, που πέρσι αγωνιζόταν σε ομάδα της Football Leagke ενώ έχει παίξει και στη Σουπερ Λιγκ, του Ελληνικού πρωταθλήματος.  Θα πάρει τη θέση του Βασίλη Βιτλή, που όπως δείχνουν τα πράγματα, θα φύγει από την Καβάλα.

Ο ΑΟΚ κινείται και για την απόκτηση, δυο μέσων, ενός σέντερ φορ και ενός τερματοφύλακα.

 

*Πρόσκληση της Διοικούσας Επιτροπής

Το ταξίδι ξεκινά την Δευτέρα στις 7…Η Διοικούσα επιτροπή σας προσκαλεί στην πρώτη προπόνηση του ΑΟΚ στο Δ.Σ. “Ανθή Καραγιάννη”, ώστε με το θερμό σας χειροκρότημα να δώσουμε το έναυσμα για τη νέα χρονιά στους ποδοσφαιριστές μας! Γιατί Ο ΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

 

*Ανακοίνωση της ΛΦΚ για την έναρξη της προετοιμασίας

Τη Δευτέρα στις 19:00, στο «Ανθή Καραγιάννη» το καραβάκι ξεκινάει το φετινό του ταξίδι!

Ας είμαστε όλοι εκεί για να ενισχύσουμε την ομάδα!

Η προετοιμασία θα είναι δύσκολη, σκληρή, ο ιδρώτας άφθονος!

Τώρα θα μπουν τα θεμέλια για την άνοδο!

Επειδή ο ΑΟΚ είναι ο κόσμος του, θα είμαστε όλοι εκεί. Οι παίκτες, οι προπονητές, οι παράγοντες μας χρειάζονται δίπλα τους σε αυτό το ξεκίνημα!

Από τη ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

*Ανακοίνωση ΣΦΑΟΚ για την έναρξη της προετοιμασίας

Την Δευτέρα στις 19:00 θα γίνει η πρώτη προπόνηση του ΑΟΚ μας για τη νέα χρονιά. Καλούμε όλους τους Καβαλιώτες να βρεθούν στο Ανθή Καραγιάννη για να στηρίξουν από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια που γίνεται για την άνοδο. Επίσης καλούμε όλο τον κόσμο να παραβρεθεί και στα φιλικά που θα γίνουν. Φέτος η ομάδα μας γιορτάζει τα 50 χρόνια της και το δώρο μας θα είναι η άνοδος.

 

Διαβάστε επίσης