• 6 Μαΐου 2024,

Απορρίφθηκε η ένσταση Στυλιανίδη

 Απορρίφθηκε η ένσταση Στυλιανίδη

Χθες έγινε γνωστή η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας επί του γνωστού θέματος των ενστάσεων για την ανάδειξη αναδόχου στο έργο που θα εκτελέσει από το ΕΣΠΑ ο Δήμος Καβάλας και αφορά τη μονάδα ανοικτής φροντίδας ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων.

Τελικά η επιτροπή που συζήτησε την ένσταση της εταιρίας Στυλιανίδη, κατά της εταιρίας ΣΟΛΗΣ, αποδέχτηκε τη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του Δήμου δικηγόρου Απόστολου Αγελαράκη. Απέρριψε δηλαδή την ένσταση της εταιρίας Στυλιανίδη, με αποτέλεσμα τελικός ανάδοχος του έργου να είναι η εταιρία ΣΟΛΗΣ από τη Λάρισα.

Είναι άγνωστο εάν η εταιρία Στυλιανίδη θα κινηθεί στα δικαστήρια κατά της συγκεκριμένης εξέλιξης. Τίποτα πάντως δεν αποκλείεται.

Αντικείμενο της ένστασης της εταιρίας Στυλιανίδη, ήταν μία λεπτομέρεια της όλης διαδικασίας που αφορούσε το πτυχίο που πρέπει να έχει ο υπεργολάβος που θα εμπλακεί στις όλες εργασίες στο παλιό κτίριο των ΚΑΤΕΕ.

Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του δικηγόρου του Δήμου Απ. Αγελαράκη το πτυχίο του υπεργολάβου λαμβάνεται υπόψη με βάση τη σύμβαση που θα υπογράψει ο ανάδοχος κι όχι με βάση το περιεχόμενο της διακήρυξης ή το αρχικό προϋπολογισμό του έργου.

 

 

Διαβάστε επίσης