Αποχώρησε από Βύζαντα και έρχεται… Καβάλα; Πρώτο φαβορί ο Τοπαλίδης για τον πάγκο του ΑΟΚ

 Αποχώρησε από Βύζαντα και έρχεται… Καβάλα; Πρώτο φαβορί ο Τοπαλίδης για τον πάγκο του ΑΟΚ

Ο Γιάννης Τοπαλίδης αποχώρησε από το Βύζαντα Μεγάρων λόγω εξελίξεων που υπήρχαν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση να είναι ο νέος προπονητής του ΑΟΚ.

Το φλερτ ΑΟΚ και Τοπαλίδη είχε ξεκινήσει πριν λίγες μέρες στην Αθήνα. Μάλιστα η Πρωινή στο φύλλο της προηγούμενης Δευτέρας είχε αναφέρει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο συνεργάτης του Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας να καθίσει στον πάγκο του ΑΟΚ, στη νέα αγωνιστική σεζόν. Αυτό ανατράπηκε με την παρουσία του Τοπαλίδη από τη διοίκηση του Βύζαντα και τις δηλώσεις του ίδιου.

Λίγες μέρες μετά ο Τοπαλίδης έμεινε χωρίς ομάδα και «φούντωσαν» πάλι τα σενάρια, ότι ίσως ανακοινωθεί αυτή τη φορά από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης στη συνέντευξη τύπου της προηγούμενης εβδομάδας δεν ανακοίνωσε τον προπονητή της ομάδας. Επίσης και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ. Κάτι τέτοιο το πιθανότερο είναι να γίνει ίσως σήμερα η αύριο.

Ο Μαραντάς πάντως είτε έρθει είτε δεν έρθει ο Τοπαλίδης, θα έχει θέση σίγουρα στο προπονητικό τιμ. Μάλλον πάει για άμεσος συνεργάτης του Τοπαλίδη με γενικό αρχηγό τον Σάκη Τσιρονίδη.

Η εβδομάδα γενικά θα έχει ενδιαφέρον για τον ΑΟΚ, αφού θα μάθουμε περισσότερα και για το ρόστερ της ομάδας.

Είναι σίγουρο ότι θα γίνου μεταγραφές ξένων παικτών, μάλλον από την αγορά της Αφρικής.

Επίσης στο ρόστερ θα προστεθεί ο Μηνάς Πτηνόπουλος που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση του Ελληνίδη που πέρσι αγωνίστηκε στην Κ20 της Ξάνθης. Σε καλό δρόμο η παραμονή του Παντελή Ντουτσαρίδη. Αντίθετα μάλλον απομακρύνεται ο Πλιάγκας. «Παίζει» η παραμονή του Κοτίτσα.

*Μπαίνουν χρήματα στο ταμείο από χορηγό

Σήμερα η αύριο δεν αποκλείουμε να μπουν χρήματα στο ταμείο της ομάδας, από έναν από τους χορηγούς για τη νέα σεζόν. Γι` αυτό ακριβώς το λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης ίσως βρεθεί σήμερα στην Αθήνα, για το κλείσιμο της οριστικής συμφωνίας. Αυτό είναι μια καλή είδηση για την ομάδα, που θέλει άμεσα να γίνει εισροή εσόδων για να «τρέξει» όσον αφορά λειτουργικές ανάγκες που έχει.

 

Ενωση: Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά

Μεταγραφική αναμένεται να είναι η εβδομάδα που διανύουμε για την Ενωση.

Με την επιστροφή του Κώστα Παπακωνσταντίνου στην Καβάλα, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για τις πρώτες μεταγραφές που έχουν γίνει.

Αυτές είναι σίγουρα του Τότσιου και του Καλαϊτζίδη.

Στην Ενωση αναμένεται να επιστρέψει ο Σωτήρης Καραποστόλου, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα. Απέμεινε το τυπικό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του έμπειρου γκαρντ.

Επίσης η Καβαλιώτικη ΚΑΕ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 19χρονου Νίκου Παπαρέγκα που ανήκει στην ομάδα του Μαντουλίδη και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων. Ο Παπαρέγκας έχει ύψος 2, 00 και παίζει στις θέσεις 2-3.

Ανοιχτά παραμένουν και άλλα μεταγραφικά θέματα. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Θωμά Νίκου, βολιδοσκοπεί μεταγραφικούς στόχους.

 

Διαβάστε επίσης