• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Στην Καβάλα συναντήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ. Συζήτησαν θέματα όπως τα εγγυημένα δάνεια του δημοσίου, οι επιστολές του ΤΕΒΕ προς τους ασφαλισμένους επαγγελματίες αλλά και την επιδότηση εργασίας 12%. Τα Επιμελητήρια της Θράκης επανέλαβαν ότι δεν έχουν καμία απολύτως διαφωνία ώστε το 12% να επεκταθεί στους Νομούς Καβάλας και Δράμας. Σήμερα ο Άγγελος Τσατσούλης στην Αθήνα για τη συνεδρίαση της διοίκησης της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Μετά τις 21 Αυγούστου νεότερα για την παραχώρηση στο Επιμελητήριο του Εκθεσιακού Κέντρου. Ετοιμάζεται ήδη Βαλκανική έκθεση τουρισμού με προοπτική να πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο την Άνοιξη του 2014. Περιοδεία στον κάμπο της Νέστου έκανε το Σάββατο και την Κυριακή ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Συγκέντρωσε στοιχεία για τις ζημιές στις καλλιέργειες τις οποίες ίσως σήμερα παραδώσει στον ΕΛΓΑ. 76χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από επιβατικό αυτοκίνητο. Το περιστατικό έγινε στην οδό Ερυθρού Σταυρού, το μεσημέρι του Σαββάτου. Σε λατομείο του Ακροβουνίου τραυματίστηκε σοβαρά 55χρονος εργάτης όταν το μηχάνημα που χειρίζονταν ανετράπη.

 

Μήνυση κατ’ αγνώστων καταθέτει ο Γιώργος Τσαλουχίδης. Η μήνυση αφορά δύο ανώνυμες επιστολές που επικαλείται το δεύτερο πόρισμα Αδαμακόπουλου, σχετικά με τις εκδηλώσεις Μπουδακίδου. Παραμένουν δημοτικοί υπάλληλοι Καβάλας 4 σχολικοί φύλακες αλλά και 3 δημοτικοί αστυνομικοί. Ούτε σήμερα θα λειτουργήσουν τα γραφεία του ΟΑΕΔ και του ΟΑΕΕ στην Καβάλα αφού η απεργία των εργαζομένων συνεχίζεται. Δωρεάν ίντερνετ παρέχει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ στους επιβάτες των λεωφορείων του που ταξιδεύουν προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 54χρονος είναι υπεύθυνος δύο περιπτώσεων απάτης στην Καβάλα και την Ελευθερούπολη. Τις υποθέσεις εξιχνίασε το Τ.Α. Καβάλας. Ο Σμήναρχος Παναγιώτης Πατσαβούδης είναι ο νέος διοικητής του αεροπορικού αποσπάσματος στη Χρυσούπολη. Κλειστό θα είναι τον Αύγουστο το Δημοτικό Ωδείο. Συνεχίζονται έργα συντήρησης. Καθηγητές της ΕΛΜΕ Καβάλας και δημοτικοί υπάλληλοι διαμαρτυρήθηκαν για τις απολύσεις στο δημόσιο πριν την θεατρική παράσταση της Παρασκευής στο Αρχαίο Θέατρο. Την Τετάρτη η ΕΛΜΕ Καβάλας αποφασίζει για τις επόμενες της κινητοποιήσεις. Με δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Καβάλας για τα νησιά του Β. Αιγαίου το επιβατικό πλοίο «Ταξιάρχης».

 

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα εμφανίζεται το βράδυ σε συναυλία στο Φρούριο. Συνέντευξη τύπου το πρωί από τους διοργανωτές του 22ου φεστιβάλ σκάκι που αρχίζει αύριο στο Αμφιθέατρο.

 

Με επιστολή που απέστειλαν χθες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ στρέφεται εκ νέου κατά του Γιώργου Τσοκτουρίδη. Το γεγονός ότι ο Γιάννης Τοπαλίδης έφυγε από τον Βύζαντα Μεγάρων τροφοδοτεί νέα σενάρια συνεργασίας του με τον ΑΟΚ. Για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Ελληνίδη ενδιαφέρεται η ομάδα. Ο διαιτητής Βασίλης Καραβασίλης από την Καβάλα επελέγη για την νέα περίοδο για τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ. Τον Νίκο Παπαρέγκα από τον Μαντουλίδη θέλει να αποκτήσει η Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης