Απόστολος Χαραλαμπίδης: « Η ισοπαλία το πιο δίκαιο αποτέλεσμα» – Προσγείωση στην πραγματικότητα η κακή μέρα;

 Απόστολος Χαραλαμπίδης: « Η ισοπαλία το πιο δίκαιο αποτέλεσμα» –  Προσγείωση στην πραγματικότητα η κακή μέρα;

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλώντας για την ήττα του ΑΟΚ στη Ζάκυνθο, υποστήριξε ότι η ομάδα του έδειξε δυο πρόσωπα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με αυτό που έδειξε στο β` μέρος, σύμφωνα πάντοτε με τις δηλώσεις του, θα μπορούσε να είχε πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: « Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζαμε με μια ομάδα που είχε τον κόσμο της. Ήθελε και αυτή τη νίκη, το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή. Η Ζάκυνθος ήθελε να ξεκινήσει με το δεξί στην έδρα της. Τα γνωρίζαμε αυτά αλλά δυστυχώς δε μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Είχαμε υπερβολικό άγχος και δεν ξέρω τι φοβηθήκαμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεχθήκαμε ένα γκολ, από μια κρύα φάση. Ετσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στο Β` μέρος διορθώσαμε κάποια πράγματα με κάποιες αλλαγές που κάναμε. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, κάναμε κάποιες φάσεις καλές και είχαμε ένα δοκάρι. Δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ και μοιραία χάσαμε. Θεωρώ ότι βάση της εικόνας που δείξαμε στο β` μέρος, έπρεπε να έχουμε ένα γκολ.

Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο».

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα έκανε και ο Θωμάς Γκαρακλίδης: « Χάσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όπου το αφήσαμε να πάει χαμένο. Δε μπήκαμε σχεδόν καθόλου στο γήπεδο, ήμασταν απαθείς. Ξέραμε τι θα κάνει η Ζάκυνθος, ότι θα πιέσει ψηλά. Δε μπορέσαμε να βγάλουμε το πάθος που χρειαζόταν. Από εκεί και πέρα βελτιώσαμε την εικόνα μας στο β` μέρος. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε, ανεβήκαμε ψηλά. Η Ζάκυνθος έβγαινε στις αντεπιθέσεις. Από εδώ και πέρα τα κεφάλια κάτω. Η δουλειά συνεχίζεται και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Ζακύνθου Τζιανλούκα Κορονέλο είπε τα εξής: « Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Τρέξαμε πάρα πολύ και παίξαμε ομαδικά. Πιστεύω ότι στο τέλος δικαιούμασταν αυτό το αποτέλεσμα. Υποφέραμε λίγο στο ξεκίνημα του Β` μέρους. Πάντως όμως προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές μου. Τα παιδιά ανταποκριθήκανε εξαιρετικά.

Είμαστε μια μικρή πραγματικότητα με μεγάλη καρδιά. Είναι μια νίκη που ανήκει στους ποδοσφαιριστές και την αφιερώνουμε σε όλη τη Ζάκυνθο. Είναι μια ιστορική νίκη και την αφιερώνω σε όλους τους ανθρώπους που ήρθαν δίπλα μας από την αρχή του καλοκαιριού. Ολοι θέλουν το καλό του νησιού. Ολοι μαζί θα δουλέψουμε και σιγά- σιγά θα γίνουμε πραγματικά μια ομάδα Β` Εθνικής».

Στον ΑΟΚ γενικά υπήρχε ένα μούδιασμα μετά την ήττα στη Ζάκυνθο. Απότομη προσγείωση μετά τη νίκη με τον Ηρακλή, όπου δόθηκε η εντύπωση ότι η ομάδα έχει τα φόντα να πάει καλά. Με τη Ζάκυνθο ήρθε η ήττα για να αλλάξει πάλι το κλίμα και να προβληματίσει τους ιθύνοντες και τους φιλάθλους.

*Προπόνηση αμέσως μετά το γυρισμό

Η αποστολή του ΑΟΚ επέστρεψε στη βάση της στις 7. 30 το πρωί της Δευτέρας, μετά από κοπιαστικό ταξίδι. Αμέσως οι παίκτες προπονήθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη».

Σήμερα Τρίτη έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσει αύριο Τετάρτη. Δεν αποκλείουμε αυτή την εβδομάδα να έρθει στην Καβάλα και ο Αφρικανός από τη Γκάνα, Αμπντούλ Ρασίντ. Σημειώνουμε ότι ο ΑΟΚ θα παίξει τη Δευτέρα στην Καρδίτσα. Το ματς θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και έχει τηλεοπτική μετάδοση.

 

 

Διαβάστε επίσης