• 1 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

Αναλυτικά συζητήθηκαν χθες βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα θέματα του κοινωνικού παντοπωλείου. Ακούστηκαν τα γνωστά επιχειρήματα της διοίκησης όπως επίσης η γνωστή κριτική της αντιπολίτευσης. Στην έναρξη της συνεδρίασης ο Κωστής Σιμιτσής αναφέρθηκε στην αποκατάσταση των ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία, με ειδικότερη αναφορά στο Πάρκο Φαλήρου. Νωρίτερα χθες το μεσημέρι συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας χωρίς την παρουσία συμβούλων της αντιπολίτευσης. Νέα συγκέντρωση κατοίκων θα γίνει το απόγευμα στη Κηπούπολη με αφορμή την λειτουργία δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε πολυκατοικία επί της οδού Θέμου Κορνάρου. Δεν έγινε ακόμη γνωστό αν οι κεραίες λειτουργούν νόμιμα ή παράνομα. Στο Συμβούλιο της Επικρατείας συζητείται σήμερα προσφυγή του Δήμου Θάσου κατά του ΤΑΙΠΕΔ. Έκκληση προς κάθε κατεύθυνση απευθύνει η Ευδοξία Υψηλοπούλου, το σπίτι της οποίας στον Αμυγδαλεώνα κάηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι υποσχέσεις για αποκατάσταση των ζημιών δεν υλοποιήθηκαν μέχρι τώρα. Αντιφασιστικό συλλαλητήριο οργανώνει το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη η ΕΛΜΕ Καβάλας. Στην ίδια πλατεία το απόγευμα της Παρασκευής φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη διαλύεται στις 29 Νοεμβρίου η στρατιωτική μουσική της ΧΧ Μεραρχίας. Ο Αρχέλαος Γρανάς υπέγραψε την καθιερωμένη απόφαση του για την παρέλαση στην Καβάλα στις 28 Οκτωβρίου. Θα είναι ίδια με αυτή του Μαρτίου. Η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Καβάλας συνέλαβε χθες στην Ελευθερούπολη 4 άτομα, κατέσχεσε συσκευασμένο χασίς βάρους περίπου 10 κιλών. 900 πρωτοετείς σπουδαστές γράφτηκαν στις σχολές του ΤΕΙ που λειτουργούν στην Καβάλα. Επιδιορθώνεται βλάβη στο μπόϊλερ ώστε να επανέλθει το ζεστό νερό στις εστίες. Μείωση 30% παρουσιάζουν οι επιβάτες του Αστικού ΚΤΕΛ στη γραμμή προς το ΤΕΙ. Κατά της απελευθέρωσης των εμπορικών μισθώσεων που ζητά η τρόικα τάσσεται με άρθρο του στον τοπικό τύπο ο βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης. 40χρονη εκπρόσωπος κοινοπραξίας, έδρα της οποίας ήταν η Ξάνθη, συνελήφθη χθες στην Καβάλα επειδή χρωστούσε στο δημόσιο 107.000 ευρώ.

 

Πετυχημένες ποδηλατοδρομίες πραγματοποιεί αυτό το διάστημα ο Δήμος Παγγαίου σε διάφορα δημοτικά του διαμερίσματα. Ο γερμανός οικονομολόγος Ντιρκ Μίλερ κυκλοφορεί βιβλίο του για τα πετρέλαια στη Θάσο υποστηρίζοντας ότι αυτά απασχολούν επενδυτές από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου! Εκδρομή στην Τήνο και την Μύκονο έκαναν οι απόστρατοι αστυνομικοί του Νομού Καβάλας.

 

Ρεπό έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς της Καρδίτσας που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα. Αύριο θα γίνει η παρουσίαση της νέας ομάδας της Ένωσης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης